TOT15
TOT15

CE TREBUIE SĂ CONŢINĂ GEANTA DE PLAJĂ

Vara este, fără dubii, anotimpul nostru preferat, iar ce ne place cel mai mult la ea este faptul că ne putem relaxa şi ne putem destinde pe cele mai atrăgăoare plaje, bând din cele mai răcoritoare cocktailuri şi visând la un bronz perfect.

Însă, o zi petrecută pe plajă necesită şi mici pregătiri pentru a te putea bucura de mare în adevăratul sens al cuvântului. Nu te poţi urca în maşina ce te duce acolo fără câteva lucruri ce îţi vor face experienţa la malul mării una cât mai pozitivă, aşadar geanta ta de plajă trebuie să conţină, pe lângă o doză mare de entuziasm, următoarele:

1. Protecţia solară

Chiar dacă soarele este impotant pentru sistemul nostru imunitar şi pentru starea noastă de spirit, radiaţiile ultraviolete sunt din ce în ce mai puternice, de aceea protecţia sub formă de cremă sau spray trebuie să fie primul lucru pe care pui mâna când te gândeşti să te pregăteşti de plajă.
2. Prosopul

Deşi sunt plaje care, odată cu şezlongul, îţi pun la dispoziţie şi un prosop, este recomandat să pleci de acasă cu unul personal, cât mai mare şi mai moale, căci fără un prosop confortabil, s-ar putea ca statul la plajă să devină cam incomod.3. Ochelarii de soare

Razele soarelui pot crea un mare disconfort ochilor, iar nicio femeie nu doreşte a fi surprinsă la plajă încruntată şi „orbită” de lumina puternică, de aceea, în fiecare geantă ar trebui să se găsească o pereche de ochelari care să potejeze, dar să arate şi super chic.
4. Accesorii de pus pe cap

Ne dorim ca insolaţia să ne ocolească, dar să arătăm şi bine, în acelaşi timp? Noroc cu noile tendinţe ce au introdus opţiuni nenumărate cu privire la accesoriile de purtat pe cap: pălării în dimensiuni diferite, eşarfe prinse în nenumărate feluri şi turbane cât mai colorate şi mai ieşite din comun.5. O carte

Se spune că cele mai frumoase cărţi au fost scrise la malul mării, căci aici inspiraţia predomină şi obişnuieşte să învăluie pe majoritatea. Atunci, tot aici este locul ideal de a încerca o carte nouă, de a te lăsa purtată de cele mai neobişnuite poveşti care te vor ţine trează, căci somnul pe plajă aduce cu el mari arsuri şi chinuri pentru pielea ta.6. Căşti pentru muzică

Uneori muzica de pe plajă lipseşte, alteori nu este deloc pe placul nostru, căci, nu-i aşa, fiecare cu gusturile lui! De aceea, pentru orice eventualitate, strecoară în unul dintre buzunarele genţii o pereche de căşti pentru a-ţi face ziua mai frumoasă, ascultând melodiile care te relaxează şi te fac să tresari.
Acum că am stabilit ce luăm cu noi în geanta de plajă, suntem gata de un bronz ca la carte şi de o zi perfectă sub razele soarelui. Iar, dacă se întâmplă să uiţi acasă un obiect din lista de mai sus, asigură-te că acela nu este protecţia solară!

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos