Cum asortezi umbrela tinutei tale?

Pentru a te feri de ploaie, in special primavara sau toamna, alegerea unei umbrele este foarte importanta si iti poate completa tinuta intr-un mod chic. 

Pasul 1


Începe prin a alege o umbrela care are diametrul de aproximativ 40 cm. Această lățime te va acoperi în totalitate, iar consola este suficient de departe încât apa să nu se scurgă peste tine. O modalitate ușoară de a alege un model suficient de mare: stai sub umbrelă și scoate brațul; dacă sfârșitul este in locul cotului tău, ar trebui să asigure un adăpost suficient.


Pasul 2


Când deschizi umbrela, țesătura trebuie să fie întinsă (ceea ce o face mai puțin susceptibila la rupere). 

Pasul 3


Dacă te lupti frecvent cu vântul, o umbrelă ventilată este o idee bună, deoarece permite rafalelor să treacă prin ea în loc să se opreasca.

Pasul 4


Un alt mod de a alege corect umbrelele este să verifici construcția lor: Cauta umbrele de soare care au un arbore continuu și brate care nu au nici o pauză în articulații. Aceasta înseamnă că umbrela va fi probabil mai puțin compactă (articulațiile pliabile o ajută să se micșoreze până la o dimensiune mai mică ) dar mai durabile. Cu fiecare pauză în brate, umbrela pierde o parte din puterea sa și este mai predispusă la rupere. 


Pasul 5


Evita cadrele metalice și mergi, în schimb pentru un corp din fibră de sticlă sau lemn; este mai flexibilă și se intelege mai bine cu ploaia și vântul, făcându-o mai rezistenta la rupere.

Pasul 6


În cele din urmă, un mâner din cauciuc cu caneluri care se formează în mână iti va oferi cea mai bună aderență. Pasul 7


Ca si stil, in functie de vestimentatie, poti gasi umbrele cu manere elegante, sculptate din lemn, sau alte materiale pretioase. Culoarea poate face diferenta intre o umbrela normala si una care iese in evidenta, atragand toate privirile. Poti alege un design modern, cu o culoare neutra pentru a o asorta la orice tinuta, sau o culoare indrazneata care sa te faca sa iesi din tipare.Alegerea este doar a ta!

Speram ca ti-am fost de ajutor, iar sfaturile noastre te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere.

3.03.2019

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos