Cum poti purta jeansii scurti

Pantalonii scurți de blugi sunt un obiect vestimentar foarte versatil. Vara aceasta la modă sunt cei cu talie înaltă și baza rulată, însă încă se mai poartă și jeanșii scurți cu aspect uzat și talie joasă, sau cei largi.


Îi poți îmbrăca la picnic, la o ieșire în club, la terasă cu prietenele sau când călătorești.

Iată cum să te îmbraci ca să arăți chic, dar nu vulgară, într-o pereche de pantaloni scurți.

Cu tocuri și trench

Trech-ul foarte subțire, de vară, din mătase sau din alte materiale mai vaporoase, poate fi alegerea perfectă pentru o ținută cu pantalon scurt și pantof cu toc. Nu vei părea vulgară și vei fi în același timp sexy.


Bluză hippie, sandale cu șiret sau gladiator

Influența anilor 70 este evidentă vara aceasta. Una dintre piesele de rezisență este bluza cu franjuri, din macrame sau lână, dar și sandalele cu taplă din sfoară și cu șiret sau ciucuri, care te trimit cu gândul la portul popular. Aceste două elemente, combinate cu o pereche de jeanși scurți, rupți, vor da o notă modernă, dar și mai relaxată ținutei.


Cu bluză boyfriend și balerini sau tenisi

Bluzele care par ”furate” din șifonierul bărbaților, puțin lălâi și cu croi masculin sunt foarte la modă vara aceasta. Combinate cu o pereche de jeanși foarte scurți, dar largi și cu balerini pot da un look fresh și foarte relaxat ținutei.


Cu costumul de baie

Poate ți se pare că te expui prea mult, însă la plajă, sau într-o vacanță, în Provence poate fi alegerea perfectă fie pentru stat la soare, la picnic sau pentru o plimbare cu bicicleta.Sursa foto: pinterest

Pentru produsele FOGGI: www.foggi.ro

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos