Se incarca...

Culorile anului 2016

Institutul Pantone din New York, SUA a anunțat ca de obicei, la finalul anului 2015 cele doua culori care se vor purta anul acesta. După cum probabil știți deja, culorile vedeta ale acestui an vor fi roz - quart și albastru - seren. 

 "Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o conexiune, o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată, această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se regăseşte în asocierile tradiţionale de culori. Ţinând cont şi de faptul că în multe părţi ale lumii asistăm la un gender blur (estomparea diferenţelor de gen), cele două culori alese coincid şi cu schimbările din societatea actuală, din modă sau design”, se arată în comunicatul oficial transmis de către Institutul Pantone.


Ce spuneți, fetelor, sunt purtabile cele doua culori?
Sunt ușor de asortat? Se potrivesc oricărei personalități? 


Asteptam cu nerăbdare idei, întrebări și propuneri prin mesaj pe Facebook sau email la office@foggi.ro.


newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Cand alegi o pereche de jeans trebuie sa fii atenta la anumite detalii, care conteaza si fac diferenta. Stii doar ca detaliile mici sunt cele mai importante, right?
Sociabila și plina de viață, culoarea Living Coral încurajează activitatea, simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism, interese fericite si exprimare jucăușă.
Ai o intalnire de afaceri si nu stii la ce sa fii atenta? Sau poate lucrezi zilnic cu oameni de afaceri si ai nevoie sa fii imbracata adecvat? Mai jos gasesti 6 s...