Se incarca...

Culorile anului 2016

Institutul Pantone din New York, SUA a anunțat ca de obicei, la finalul anului 2015 cele doua culori care se vor purta anul acesta. După cum probabil știți deja, culorile vedeta ale acestui an vor fi roz - quart și albastru - seren. 

 "Tonurile calde de roz şi cele reci de albastru se combină perfect, reflectând o conexiune, o stare de bine şi un sentiment de pace şi ordine. Totodată, această combinaţie inedită este şi provocatoare, deoarece nu se regăseşte în asocierile tradiţionale de culori. Ţinând cont şi de faptul că în multe părţi ale lumii asistăm la un gender blur (estomparea diferenţelor de gen), cele două culori alese coincid şi cu schimbările din societatea actuală, din modă sau design”, se arată în comunicatul oficial transmis de către Institutul Pantone.


Ce spuneți, fetelor, sunt purtabile cele doua culori?
Sunt ușor de asortat? Se potrivesc oricărei personalități? 


Asteptam cu nerăbdare idei, întrebări și propuneri prin mesaj pe Facebook sau email la office@foggi.ro.


newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Rosu este culoarea dragostei, iar de Valentine's Day iti recomandam sa emani putere, senzualitate intr-o tinuta rosie.
Ca sa iti fie mai usor sa iti ordonezi garderoba pentru 2019 iata cateva tips-uri despre ce se mai poarta in continuare in acest an si ai deja in garderoba.
Tinuta perfecta nu se datoreaza doar mixului dintre piesele vestimentare, ci si in functie de cum se potrivesc pe corpul tau. Iata cateva trucuri pe care poate le...