Se incarca...

Cum sa alegi un Jeans de TOP

In primul rand sa vedem cate feluri de jeans exista: 

  1. Skinny - Cea mai recentă completare a familiei de blugi, acest stil este o croiala mai strânsă, cu o deschidere a piciorului conic. În general, joasă până la jumătatea înălțimii,si strans de la șold până la tiv.
  2. Slim - Nu prea strâmt, nu prea larg.Subțire prin coapsă cu o deschidere mai îngustă deasurpra gleznelor.
  3. Normal - Blugi drepți pe picior, în general cu o creștere medie. Piciorul pantalonului cade direct de la genunchi la tiv, cu o deschidere destul de mare a piciorului. Straight prin șold și coapsă.
  4. Relaxat - O formă liberă de la talie până la deschiderea piciorului, un denim tăiat relaxat nu se va mula pe nici o parte a corpului.
  5. Larg - Cea mai larga formă de blugi, oferă spațiu suficient pe coapse, picioare și fund pentru cei care au nevoie de el.


Acum sa vedem elementele care fac dintr-un jeans unul de top:

Alegeti un producator cu experienta.Ei stiu cel mai bun loc pentru a utiliza o cusătură de lanț versus o cusătură de blocare; sau în cazul în care se utilizeaza o cusătură dublă tăiată față de o simplă cusătură dreaptă cu un singur ac. Știu unde să puna un nit sau o bandă pentru a crea forță și ce tip de fire de cusut este cel mai potrivit pentru fiecare tip de operațiune.La Foggi aveti garantie experientei, fiind primul producator de jeans din Romania.

Această cercetare vastă a calității construcțiilor pe care am acumulat-o de-a lungul anilor reprezintă fundamentul unui corp profund de cunoștințe care este unic pentru Foggi.

Dacă vei cauta perfectiunea și vrei să îți poți purta blugii mai mult timp, buzunarele din spate sunt foarte importante, pentru că asta e unul din primele lucruri de făcut. Buzunarele late sunt importante, iar pungile interne de buzunar sunt de calitate, dar aceste lucruri nu sunt găsite la multe perechi de blugi. Acest aspect este de căutat într-un jeans.

O altă caracteristică importantă a oricărui sortiment de denim este finisajul - cum vom spăla fiecare jeans pentru a crea diferite nivele de albastru. De la spalarea cea mai întunecată până la cea mai ușoară spălare, aproape fiecare jeans trece printr-un anumit nivel de finisare înainte de a ajunge la magazin.

Crearea unei game de niveluri de spălare este una dintre cele mai importante lucruri ale designerului de denim. Pentru a atinge fiecare nivel de spălare, dezvoltăm o formulă unică, care oferă producătorului o rețetă de urmat. Este important ca procesele pe care le specificăm să nu degradeze proprietățile fizice ale jeans-ului. Nu contează cât de frumoas ar putea să arate o spălare ; dacă se dezintegrează la prima purtare, nu am reușit să ne îndeplinim promisiunea noastră de calitate, iar pentru noi asta este cel mai important! 

Asadar, data viitoare cand alegeti o pereche de jeans fiti atente la aceste detalii si alegeti in primul rand calitatea materialului, producatorul, iar la final aspectul, pentru a fi sigure ca banii investiti merita cu adevarat! 

newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Sociabila și plina de viață, culoarea Living Coral încurajează activitatea, simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism, interese fericite si exprimare jucăușă.
Ai o intalnire de afaceri si nu stii la ce sa fii atenta? Sau poate lucrezi zilnic cu oameni de afaceri si ai nevoie sa fii imbracata adecvat? Mai jos gasesti 6 s...
Rosu este culoarea dragostei, iar de Valentine's Day iti recomandam sa emani putere, senzualitate intr-o tinuta rosie.