Se incarca...

Unde si cum purtam piesele din denim?

Moda ultimilor ani a adus mereu în centrul atenţiei piese vestimentare din denim, ceea ce demonstrează faptul că denimul nu s-a demodat niciodată. Este drept că alte piese i-au mai furat din popularitatea pe care o avea în anii 80 şi 90, dar piesele vestimentare de rezistenţă, din garderoba unei femei active, includ denimul.

Stilul casual caracteristic îl face alegerea potrivită când vine vorba de un look relaxat.


Versatilitatea de care dă, însă, dovadă îl recomandă şi pentru combinaţii chic. De exemplu, la conceperea unui outfit destinat unei zile la birou sau pentru o ieşire special, denimul poate să fie vedeta.
Nu putem uita, bineînţeles, de clasicii jeansi. Skinny, regular sau evazaţi, gama este bogată. Partea excelentă la toate aceste piese este că oferă multă libertate în mişcări, dar şi ca stare de spirit.Produsele din imaginile de mai sus, pot fi cumparate din magazinul online FOGGI.

Sursa: ONE

newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Când alegi o pereche de jeans trebuie să fii atentă la anumite detalii, care contează și fac diferența.
Sociabila și plina de viață, culoarea Living Coral încurajează activitatea, simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism, interese fericite si exprimare jucăușă.
Ai o intalnire de afaceri si nu stii la ce sa fii atenta? Sau poate lucrezi zilnic cu oameni de afaceri si ai nevoie sa fii imbracata adecvat? Mai jos gasesti 6 s...