Se incarca...

Cum sa combini culorile

Roata culorilor este un instrument excelent pentru garderobă! De fapt, a fost unul dintre primele lucruri pe care le înveți când am studiezi moda. Faptul că nu este prea complicata si este usor de aplicat constituie un mare avantaj. Puteți face următoarele combinații folosind roata de culoare ca si ghid:

1. Culorile direct unul lângă celălalt (de ex. Galben și portocaliu, galben și verde, violet și albastru etc.)
2. Culori care formează unghiuri drepte (90 de grade) între ele (de exemplu, galben și roșu-portocaliu, albastru și violet-roșu, verde și portocaliu etc.)
3. Culorile situate direct între ele (de exemplu galben și violet, albastru și portocaliu, roșu și verde etc.)
4. Culorile care formează un T (de exemplu, albastru, portocaliu și violet-roșu, galben, violet și roșu-portocaliu, galben, verde-albastru și roșu-portocaliu etc.)
5. Culorile care formează un X (adică albastru, portocaliu, violet-roșu, galben, violet, albastru-verzui și roșu-portocaliu etc.)

Se combină, de asemenea, culorile care fac parte dintr-o "familie de culori". Deci, de exemplu, puteți înlocui roz cu roșu și încă puteți crea ținute pe baza roții de culoare (adică vedem că albastrul și roșul formează un unghi drept unul cu celălalt.

În ceea ce privește accesoriile, atunci când alegeți bijuterii, împerecheați bijuterii de aur cu hainele calde colorate. Culorile calde au un ton galben, auriu sau portocaliu. Purtați bijuterii de argint cu hainele colorate la culoare. Deoarece culorile sunt defalcate după nuanță, temperatură, intensitate și ton, orice nuanță poate fi caldă sau rece. 

De asemenea, puteți utiliza roata de culoare atunci când alegeti combinații de culori pentru machiaj. Acesta vă poate ajuta să decideți ce culoare de machiaj să purtați. 

Speram ca v-am fost de ajutor, iar urmatoarea tinuta sa o alegi avand in minte ghidul scurt pe care ti l-am prezentat. Iar daca nu vrei sa pierzi timpul, poti intra direct pe www.foggi.ro si noi ti-am pregatit tinute complete care respecta roata culorilor.

Iti uram ca de obicei, spor la shopping! 

newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Exista o tinuta versatila pentru toamna aceasta, care te va scoate din incurcatura de fiecare data.
Decizia de a purta blugi cu un tricou sau sacou alb a fost intotdeauna o decizie buna!
Ne-am gândit mult cum să vă ajutăm cu sfaturi despre cum sa iti alegi cel mai bine ținutele, despre cum să cumperi ceea ce ți se potrivește si să fie si ușor de c...