Se incarca...

Cum să iți reconstruiesti garderoba pornind de la un dressing ‘’capsulă’’!

Ne-am gândit mult cum să vă ajutăm cu sfaturi despre cum sa iti alegi cel mai bine ținutele, despre cum să cumperi ceea ce ți se potrivește si să fie si ușor de combinat cu alte piese din dressing-ul tău.

Un dressing ‘’capsulă’’ este, în esență, un dulap tip mini, alcătuit din piese foarte versatile pe care le-ai iubit. Da! Fiecare piesa pe care o iubești!În ultimul an, a devenit extrem de popular și am fost puțin intrigați de toată atenția media pe care a primit-o.
De multe ori ajungi in fața dulapului cu haine si nu știi ce articole sa combini, ce paleta de culori, etc. Suntem siguri că fiecare femeie s-a confruntat cu acest lucru din când în când.
Deci, când am auzit despre dulapurile capsulă am zis ca asta v-ar ajuta sa va schimbati putin modul in care va organizați garderoba.
I
deea este sa pleci de la o paleta de culori si un stil in care toate se potrivesc cu toate, dupa care incepi shoppingul treptat dupa articole deosebite, articole care sa le iubesti atunci cand le porti si care sa te faca sa te simti bine in pielea ta. 

Hai să aflăm pasii necesari pentru a incepe sa construiesti un dressing ‘’capsulă’’:

  1. Goliți-vă dressing-ul
  2. Sortați fiecare articol în 4 categorii: 
  3. ‘’Le iubesc’’, ‘’poate le voi purta’’, ‘’nu le port’’, ‘’donații’’
  4. Accesați ce a mai rămas
  5. Alegeți o paletă de culori
  6. Asigurați-vă că aveți piese de bază
  7. Adăugați texturi și piese de interes 
  8. Selectați pantofii potriviti 
  9. Accesorizați

Pentru prima parte ai nevoie de o zi intreaga: jumatate pentru a face ordine in lucruri si cealalta jumatate pentru a iți lua inima in dinți si a renunța la ținutele de care nu mai ai nevoie, pentru ca stim toate cat de greu ne e sa renuntăm la hăinuțele noastre.

Pentru a doua parte ai nevoie de un singur lucru: acces la internet pentru a intra pe www.foggi.ro 
Iar acolo îți poți reconstrui dressing-ul alegând piese din ultimele colecții, care respecta trend-ul internațional si cu o calitate a materialelor de top.

Iți mulțumim că ai citit articolul, sperăm să vă fie de ajutor si bineînteles vă urăm..spor la shopping! 

newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Exista o tinuta versatila pentru toamna aceasta, care te va scoate din incurcatura de fiecare data.
Decizia de a purta blugi cu un tricou sau sacou alb a fost intotdeauna o decizie buna!
Roata culorilor este un instrument excelent pentru garderobă! De fapt, a fost unul dintre primele lucruri pe care le înveți când am studiezi moda. Faptul că nu es...