Se incarca...

Cum să transformi o ținută banală în una extraordinară!

Ori de câte ori mă decid sa purt blugi și un tricou, procesul este asemănător cu a căuta Netflix timp de o oră un nou serial interesant, doar pentru a porni pe unul dintre vechile mele favorite..

În timp ce îmi place ideea de a experimenta și de a mă ramifica cu stilul meu, la fel cum fac gusturile mele de vizionare - uneori este bine să ramai la ceea ce știi.

Totuși, asta nu înseamnă că blugii și tricourile nu trebuie să te lase să te culci. Cu câteva flick-uri ale baghetei magice ,adăugarea unor accesorii drăguțe sau a unei răsuciri neașteptate în stil, ținuta ta poate trece de la anonim la cool si sexy în cel mai scurt timp.

Înțeleg în totalitate riscul de a purta alb, mai ales în compania prietenilor ‘’stângaci’’ și a vinului roșu, dar sunt oricum dispusă să risc pentru a arăta acest fabulos. Optați pentru o îmbrăcăminte cu talie înaltă și o bluza albă asimetrică.Ele vor face dintr-o tinuta care poate parea banală,una după care se vor întoarce privirile  Voila!

Sau poate vrei să asortezi la blugi un sacou, în cazul în care întalnirea ta este mai deosebită, sau ai o întalnire de afaceri. Oricum ai alege, combinația de alb cu blug nu va da niciodată greș, de asta poti fi sigură!


newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Exista o tinuta versatila pentru toamna aceasta, care te va scoate din incurcatura de fiecare data.
Ne-am gândit mult cum să vă ajutăm cu sfaturi despre cum sa iti alegi cel mai bine ținutele, despre cum să cumperi ceea ce ți se potrivește si să fie si ușor de c...
Roata culorilor este un instrument excelent pentru garderobă! De fapt, a fost unul dintre primele lucruri pe care le înveți când am studiezi moda. Faptul că nu es...