Se incarca...

Ținuta vedetă pentru birou de toamna aceasta!

Există atât de multe lucruri pe care le iubim despre toamnă: frunzele schimbându-se în culori magice înainte de a cădea ,nopțile întunecate, etc. Cu toate acestea, când vine vorba de a ne îmbrăca, suntem mai puțin îndrăgostiți. Diminețile răcoroase, după-amiezile neașteptat de blânde sunt cauza unei dureri de cap atunci când te îmbraci pentru muncă. Este prea cald pentru hainele de iarnă și cașmirul, și totuși rochiile de vară nu oferă suficientă caldură.

Este acea perioadă dificilă, de tranziție a anului. Dar veștile bune sunt că poți totuși să-ți iei câteva idei din tinutele de vara. Indiferent dacă vă pregătiți ca un fashionistă total sau doar alegeți genul potrivit de încălțăminte pentru a vă oferi un pic de căldură suplimentară, există o mulțime de soluții pentru a vă ușura alegerile din noul sezon. Alcătuiește-ți cei mai apropiați aliați pentru a menține crizele de luni-vineri, urmând sugestiile noastre pentru niște aspecte ușoare, potrivite pentru birou.

Salopetele au fost făcute pentru vreme de tranziție. Sunt mai serioase decât o rochie, dar cu siguranță nu sunt sombre. Un stil cu o curea la brau, cu mâneci lungi, elegante, este o ținută fără efort și atât de versatilă încât te vei găsi îmbrăcată cu ea cel puțin o dată pe săptămână. Îmbrăcați-o cu un colier roșu sau bej cu un ceas deosebit.


newsletter

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate tendintele din fashion !

Articole asemanatoare

Decizia de a purta blugi cu un tricou sau sacou alb a fost intotdeauna o decizie buna!
Ne-am gândit mult cum să vă ajutăm cu sfaturi despre cum sa iti alegi cel mai bine ținutele, despre cum să cumperi ceea ce ți se potrivește si să fie si ușor de c...
Roata culorilor este un instrument excelent pentru garderobă! De fapt, a fost unul dintre primele lucruri pe care le înveți când am studiezi moda. Faptul că nu es...