ÎNCĂLŢĂMINTE VARĂ 2017

Spunea, la un moment dat, regretata Marilyn Monroe, că o femeie poate conduce lumea dacă îi dai perechea potrivită de pantofi. Ei bine, nimic mai adevărat, căci încălţămintea chiar îţi influenţează atitudinea şi starea de spirit.Nu numai modul în care te simţi se schimbă, ci până şi outfitul tău se duce într-o altă zonă dacă de la high heels cobori pe cei mai comozi tenişi.

Deşi ai spune că îţi alegi încălţămintea, în primul rând, cu scopul de a-ţi oferi comfort la fiecare pas, trebuie să recunoşti că, în perioada în care trăim, mai important este aspectul pe care îl afişează. Dar ce faci când vrei să le îmbini pe cele două şi să te bucuri de toate beneficiile unui pantof? Răspunsul se află chiar în acest articol, căci am selectat încălţămintea ideală pentru acest sezon, în care să te simţi frumoasă, încrezătoare, în care să poţi călători şi dansa, fără a te plânge de neplăcerile pe care picioarele tale le-ar putea întâmpina.


Multă lume este reticientă când vine vorba de acest tip de pantofi, căci ai spune că nu se înadrează în tiparele anului 2017, însă designerii nu sunt deloc de această părere. Tocul block a revenit şi, mai mult decât atât, este mai actual decât ai crede, căci a dominat podiumurile marilor case de modă şi vine din urmă cu gândul de a detrona orice stiletto cu care te mândreşti.Sezonul acesta vei auzi de multe ori că moda se întoarce, dovada stând şi în propunerea noastră ce constă în pantofii cu kitten heels, a căror istorie a început undeva prin 1950, însă, printe alţii, casa Dior i-a introdus în colecţiile sale şi îi recomandă vara aceasta pentru o apariţie plină de eleganţă şi stil.
Cu siguranţă recomandăm prezenţa tocului pentru un plus de rafinament, dar vara nu ar fi aceeaşi fără plimbările lungi şi drumeţiile specifice care necesită, evident, o încălţăminte mult mai lejeră şi mai puţin „pretenţioasă”. Noroc cu acei flip-flops care, iniţial ţi-ar părea doar de purtat în jurul pişcinei în care te răcoreşi, dar care, de fapt, trebuie să facă parte din priorităţile tale, căci sunt ideali pentru multe activităţi pe care le vei desfăşura în aceste 3 luni.Rămânem tot cu picioarele pe pământ, la propriu, căci la fel de mult ne plac şi saboţii pe care i-am tot regăsit şi anul trecut în tendinţe, dar care par a avea o mare ascensiune şi vara aceasta. Gucci a scos mai multe modele care ne obsedează şi care cer a fi purtate cu absolut orice, datorită versatilităţii pe care rar o înâlneşti la un singur tip de pantof. 
Când vorbim despre anotimpul cald, automat, în mintea noastră, se amestecă senzaţii aparte, experienţe nebuneşti, culori puternice în combinaţii îndrăzneţe, energie şi libertate. Designerii au reuşit să le îmbine pe toate acestea şi să le includă într-un pantof cu o platformă exagerată, dar de efect, în care să dansezi de fericire vara aceasta, Dacă nu îţi puteai imagina cum poate să arate încălţămintea care să strige din toate colţurile “petrecere”, e cazul să îţi alegi perechea preferată, căci, începând cu luna aceasta, poţi face tot ce îţi doreşti dacă porţi perechea potrivită.

   

Sursa foto: Pinterest

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos