MAKE-UP TRENDS VARA 2017

Fiecare vară se poate lăuda cu farmecul său propriu, cu petrecerile specifice şi cu trendurile prin care se diferenţiază de anii precedenţi. Dacă în materie de îmbrăcăminte ne concentrăm pe ce trebuie să dăm jos de pe noi, în ceea ce priveşte make-up-ul lucrurile stau exact invers, pentru că ne axăm pe ce să adăugăm pentru a străluci mai ceva ca soarele lui iulie.În timp ce tenul îl ţinem departe de acel exces de fond de ten ce nu lasă la vedere nici cea mai pronunţată imperfecţiune, buzele vor căpăta un aer optzecist, datorită glossului ce părea lăsat deoparte în favoarea rujurilor mate, însă un asemenea roşu intens va fi cel care va iniţia cele mai îndrazneţe conversaţii.

Am sesizat în prezentările marilor designeri unele detalii ce ne bucură, şi anume, un machiaj al ochilor neglijent, care ne eliberează de tensiunea unui smokey eyes perfect, caracterizat printr-o umbră deloc binedefinită, însă extrem de summerish şi bună de purtat până şi pe plajă.Odată cu fiecare sezon de vară, căutăm, după ce am vizualizat trendurile ce, deşi ne faşcinează, nu ne surprind suficient, acel ceva care să uimească sau să ne facă să ne dorim să încercăm noul truc propus de specialişti. Vara aceasta, AS-ul din mânecă este reprezentat de vopsitul sprâncenelor în nuanţe neaşteptate, greu de „digerat” la prima vedere, dar care te trimit la festival şi te aşază în centrul distracţiei.Unde altundeva trebuie să ne petrecem acest anotimp dacă nu pe plajă sau pe marginea pişcinei, negociind cu noi înşine dacă să mai sărim sau nu în apă încă o dată? Dacă totuşi am face-o, ce make-up ar fi mai potrivit decât chiar...lipsa acestuia? Poate doar o mică amprentă a unui concelar nu foarte mat, care va acoperi nopţile pierdute până la răsărit la malul mării.


Vara este făcută de dragul regulilor ce aşteaptă a fi încălcate, pentru a trăi aşa cum îţi doreşti şi pentru a te simţi liberă să faci tot ce iţi trece prin cap. Se pare că acest lucru este reflectat şi prin make-up, de aceea este timpul să lăsăm deoparte obiceiul prin care niciodată unor ochi foarte machiaţi nu adăugăm un accent puternic în zona buzelor, căci, de data aceasta, totul este posibil. 

     

Glitter în orice moment al zilei? Bifat! Pe sprâncene? Bifat! Pe pleoape? Bifat! Pe buze? La orice oră! Se pare că sezonul acesta ne este permisă joaca fără oprelişti cu sclipiciul şi, astfel, suntem gata să devenim din simple femei ale secolului XXI adevărate disco queens. Designerii ne îndeamnă la un asemenea demers şi ne propun cele mai cool variante.Alege-ţi make-up-ul favorit şi asigură-te că nu vei rămâne neobservată vara aceasta!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos