Piesa de rezistenta - BOMBER JACKET

BOMBER JACKET - este cea mai ravnita jacheta a acestui sezon. De la vedetele internationale pana la fetele iubitoare de moda, toate fetele iubesc jacheta BOMBER. Ce nu stim despre acest tip de jacheta?

Jacheta bomber este de obicei din piele sau fas, cu doua buzunare frontale, uneori cu căptușeală din piele de oaie si in fata se incheie cu fermoar. Talia si mansetele sunt mai stramte si pot fi elastice. Prima jacheta de acest tip a fost o geaca de piele de greutate foarte mare, conceputa special pentru piloții care efectuau raiduri de bombardament. Putea fi inchisa ermetic, pilotii zburand la temperaturi foarte mici. Primele jachete de acest tip se numeau "jachete de zbor" si au fost produse pentru membrii fortelor aeriene din UK si SUA.

În 1926, Leslie Irvin a făcut prima jacheta bombardier din piele de oaie.

Designerii au copiat stilul jachetei A-2 si a fost refacuta fie din piele, fie din material textil. In anii 1980 se purta acest tip de jacheta, de la piele uni la culori luminoase si stridente. 

In acest sezon se poarta iar acest tip de jacheta, adaptata stilului acestui an. Fie ea din piele sau denim, fie din materiale usoare, dar lucioase, jacheta bombardier este MUST HAVE in acest sezon, iar noi o avem in colectia #delirium si se bucura de succes, atat in Romania, cat si international, prin clientele #foggigirls.

Mai multe detalii si comenzi, click AICI .

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos