TOT15
TOT15

ROCHII MAXI PENTRU ACEASTA VARA

Dacă există o piesă vestimentară de la care nu ne putem sustrage an de an, aceea este rochia maxi pe care o purtăm în zilele însorite şi în serile calde de vară, când orice altă variantă îţi înfierbântă şi mai mult pielea bronzată.Sezonul acesta ne propune acest tip de rochie în extrem de multe variante, de la cea cu print floral, până la cea transparentă ce etalează cele mai sofisticate costume de baie de pe dedesubt.
Cine a spus că rochiile lungi pot fi purtate doar dacă ai o înăţime corespunzătoare s-a înşelat, căci acestea se potrivesc oricărui tip de siluetă şi avantajează orice femeie care o combină cu încălţămintea potrivită. Aşa că e timpul să mergi la shopping, dar să le eviţi pe cele negre, căci nu degeaba este vară.

Ce poate fi mai minunat decât să vezi o femeie plimbându-se la malul mării într-o rochie albă, lungă, lăsând în urmă o adiere pură şi romantică? Răspunsul este: tu, purtând-o în acelaşi context, lăsând valurile să îţi ude partea de jos a acesteia, alergând şi simţindu-te cea mai frumoasă. Nu degeaba albul este considerat festiv şi vesel.
Dacă îţi doreşti să adaugi volum în unele zone ale corpului, rochia maxi cu volane e mai mult decât potrivită, e jucăuşă şi gata să te însoţească în orice parte a zilei, căci nu ţine cont de eveniment şi oră, datorită versatilităţii cu care ne încântă. Volanele au revenit în trend şi sunt departe de a părăsi catwalk-ul, aşa că sunt alegerea ideală pentru anotimpul cald.
Nimic nu se compară cu un outfit colorat şi plin de viaţă, în care nuanţele se îmbină armonios, iar print-urile parcă dansează la petrecerile de la pişcină. Dar pe cât de îndrăzneaţă este această alegere, pe atât de riscantă se remarcă a fi, căci poţi gresi cu potrivirea pieselor vestimentare. Ce poţi face? Îţi alegi o rochie maxi care să te poziţioneze în centrul atenţiei prin multitudinea culorilor prezente.
Adeptele boho-chic-ului se pot bucura vara aceasta de un val cald de astfel de item-uri nemuritoare, căci influenţele şaptezeciste îşi spun cuvântul în multe din rochiile maxi create pentru vara lui 2017. Sunt promovate nuanţele pământii, diafane şi materialele fluide ce abia aşteaptă să le combini cu brătări de lemn, platforme şi pălării cu influenţe folk.
Exuberantele print-uri florale fac deliciul acestui sezon. Majoritatea designerilor le-au introdus în creaţiile lor şi le-au exploatat la maximum, căci, ca şi noi, se pare că nu se mai pot sătura de ele. Nimic mai romantic şi mai senzual, nimic mai feminin şi mai vaporos; cam aşa le-am descrie, numai cu superlative şi priviri aţintite asupra lor. Farmecul acestora nu dăinuie de azi, de ieri, ci se bucură de o lungă istorie pe care trebuie să o continuăm, aşa că la întrebarea „Ce purtăm vara aceasta?” tocmai v-am dat răspunsul.Sursa foto: Pinterest
Autor: Cristina Belciu

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos