TOT15
TOT15

S-a decis culoarea anului 2018

Ultima parte a anului, nu este doar cea mai frumoasa perioada a anului, perioada vacantei si a cadourilor, ci este si perioada in care Institutul Pantone alege culoarea anului urmator. Pentru 2018: 18-3838 Ultra Violet.

Conform spuselor directorului executiv de la Institutul Pantone, culoarea anului 2018 simbolizeaza “originalitate, ingenuitate si gandire vizionara“.
Despre nuanta Ultra Violet, Leatrice Eiseman, directorul executiv al institutului Pantone, mai adauga: “Este de asemenea cea mai complexa dintre toate culorile, deoarece e nevoie de 2 nuante care aparent sunt la poluri opuse – albastru si rosu – si sunt aduse impreuna pentru a crea ceva nou”, a mai adaugat acesta subliniind corelarea acestei culori cu timpurile pe care le traim (care sunt la fel de complexe).„Traim intr-o lume in care este nevoie de inventivitate si imaginatie. Acea inspiratie pentru creatie cu care este asociata culoarea Pantone 18-3838 ultra violet, care ne ridica nivelul de constientizare si potentialul. De la explorarea noilor tehnologii si a unei parti mai mari din galaxie, la exprimarea artistica ai reflectia spirituala, culoarea violet reprezinta ceea ce urmeaza sa vina”, a mai spus directorul executiv al Institutului.Sursa: Pinterest

Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos