TOP ROCHII VARĂ 2017

An de an aşteptăm vara cu mare nerăbdare, şi asta nu doar datorită căldurii şi vacanţelor ce vin odată cu ea, ci pentru că acest minunat anotimp aduce şi valul obsedant al cumpărăturilor.

Haine vaporoase, accesorii cool, incălţăminte în culori tari, le găsim în atât de multe variante, încât se întâmplă adesea să nu ştim ce să alegem, mai ales că încadratul în tendinţe este, fără doar şi poate, un must în rândul fashionistelor.


Dacă încă nu ai plecat la shopping, e bine să te informezi inainte de a cheltui sume mari pe rochii demult ieşite din tiparul eleganţei sau ce au expirat odată cu începerea noului sezon. Şi pentru că vrem să îţi întindem o mână de ajutor, căci ştim cât de greu este să găşeşti piesele vestimentare potrivite, îţi propunem un top 5 al rochiilor cu care nu vei da greş vara aceasta:

1.Rochiile cu imprimeu exotic şi floralSemnate de brand-uri precum Dolce&Gabbana, Gucci, Max Mara, însă până şi de cele accesibile tuturor buzunarelor, aceste tipuri de rochii vor acapara cele mai însorite litoraluri, se vor undui în bătaia vântului de lângă cele mai selecte restaurante, vor colora orice tip de siluetă şi se vor bucura de inevitabilele priviri insistente ale celor din jur. Imprimeurile caleidoscopice te vor transforma în vedeta străzilor pe care alegi să păşeşti, aşa că te îndrumăm spre o asemenea alegere.

2.Rochii de inspiraţie şaptezecistăCine a spus că moda se întoarce a avut mare dreptate, de aceea iată un motiv pentru care este indicat să nu renunţăm niciodată definitiv la unele piese vestimentare pe care, poate, le considerăm demult apuse: prezenţa influenţelor şaptezeciste în rochiile actuale ale lui 2017. Este evident că vom include în această categorie rochiile petrecute pentru care Diane Von Furstenberg a devenit celebră şi, totodată, pentru adeptele hainelor vaporoase accesorizate cu ochelari supradimensionaţi, menţionăm şi stilul boho-chic.

3.Rochiile cămaşă


Nu este prima dată când ne bucurăm de apariţia acestor item-uri în wish-list-ul pentru o garderobă ideală de vară. Designerii le preferă, sezonul acesta, pe cele de un alb imaculat, minimalist, dar care îşi pierd din simplitate prin prezenţa mânecilor supradimensinate sau a lungimilor diferite, lipsite de simetrie. Ne plac aceste rochii pentru că reprezintă o alternativă stylish de a arăta atât de sofisticat făcând atât de puţin.
4.Rochiile transparente


Ţi-am pregătit în acest articol tipuri de rochii pe care trebuie să le ai, însă, te anunţăm că, pe lângă acestea, va trebui să mai faci încă o mică investiţie, şi anume o lenjerie intimă aparte şi de efect, căci designerii ne propun rochii de o transparenţă extrem de evidentă, gândindu-se, poate, că aşa vom face faţă cu brio căldurilor insuportabile.5.Rochiile cu dungi


Nu, nu este vara lui 2014 şi nici cea de acum 2 ani, ci doar un deja-vu atât de dorit de noi toţi: şarmantele dungi sunt prezente pretutindeni, aşa că nici materialele rochiilor nu au scăpat acest print. Poţi îndrazni sa le combini cu accesorii cât mai energice, apoi îţi poţi lua biletele de avion căci, indiferent de destinaţie, vei ştii că porţi ceea ce nicăieri nu e demodat.Sursa foto: Pinterest

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos