MUZICA DE CLUB. OUTFIT-URI SPECIFICE

Muzica este, pentru unii, un refugiu de la lumea în care trăim, o poartă spre libertate şi spre noi înşine. Cu toţii avem un playlist cu piesele preferate, selectate atent pentru fiecare vibe pe care vrem să îl primim, cu ritmuri de la cele mai energice până la cele mai timide şi domoale, pentru momentele în care vrem să lenevim şi să medităm.

Însă, oricât de melodramatici şi agăţaţi de melodiile lente am fi uneori, remediul tuturor problemelor se pare a fi muzica de club, care, cu fiecare beat îţi dublează nivelul adrenalinei şi, nu-i aşa, deja, parcă, viaţa are alt gust! Noroc că Ziua Internaţională a Muzicii a fost deja stabilită pe 1 octombrie, căci, având în vedere starea în care muzica ne transpune la fiecare ieşire, am spune că acest eveniment merită celebrat la fiecare pahar ciocnit în club.

Muzica house, cum ar numi-o americanii, are puternice rădăcini soul şi funk, de aceea te determină să te dezlipeşi definitiv de pe scaun şi să petreci ca şi cum dj-ul dă play ultimei piese. Şi când totul în jurul tău se aude atât de bine, ar fi păcat ca îmbrăcămintea pe care o porţi să îţi strice cheful de petrecere, să se limiteze la clişeisticele rochii mulate şi să ajungă, chiar, să fie ca o barieră ce va opri manifestarea mişcărilor de dans pe care simţi să le exteriorizezi. De aceea, îţi propunem trei tipuri de ţinute cu care te poţi prezenta în clubul în care ţi-ai propus să te distrezi până la răsărit.Printre cele mai comode, dar şi sexy ţinute, în acelaşi timp, se numără rochia tip tricou, pe care o poţi găsi în extrem de multe variante şi culori, cu diverse decupaje şi aplicaţii. Dar, dacă ai aflat prea târziu de petrecere şi nu ai timp de shopping, furişează-te spre dulapul iubitului şi vei rezolva problema „rochiei”, pe care o şi poţi personaliza tu, pe moment, după preferinţele pe care le ai.
Când mergi în club, discreţia ar trebui să fie ultima ta grijă, aşa că, pentru o noapte incendiară, avem şi un outfit pe măsură, în care negrul este mult mai puţin prezent, dominând culorile vibrante şi îndrezneţe. Dacă, totuşi, rochiile mulate pe corp sunt in topul favoritelor tale, găseşte-le pe cele cu umerii supradimensionaţi, specifice anilor ’80, pentru a te îndepărta complet de o zonă previzibilă.


Serile în care nu îţi propui să faci nimic, dar te găseşti, dintr-odată, pe ringul de dans, cu cocktailul tău favorit în mâna dreaptă, ajung a fi cele mai speciale şi, de pe urma lor, rămâi cu cele mai intense amintiri. Aşadar, avem un outfit şi pentru astfel de momente spontane, în care tot ceea ce îţi doreşti este să simţi fiecare monstră de energie, fără a te gândi dacă părul îţi este aranjat perfect sau machiajul încă rezistă şi fără să îţi calculezi paşii pentru a evita un dezechilibru pe tocuri.Acum, că totul este pus la punct, get the party started!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos