s xxl
s xxl

5 produse gasite Sterge toate filtrele

Blugii rupţi au apărut la începutul anilor 2000 când Ksubi (fostul Tsubi) a pictat rupt şi tăiat blugii bărbăteşti. Curând multe mărci de blugi americane de calitate au preluat ideea şi, chiar dacă tendinţa a scăzut la începutul anilor 2010, astăzi  a reînviat şi este promovată de multe vedete de la Hollywood.

Cu puţină atenţie, blugii rupţi pot fi piese de bază în ţinute de cea mai înaltă clasă. Iată cum pot face acest lucru.

 

Alege un stil de blugi rupţi care ţi se potriveşte

Blugii trebuie aleşi în funcţie de conformaţie, stil, forma şi ocazie. Chiar dacă nu se poate purta la orice ocazie, denimul rupt are un farmec aparte şi se poate găsi sub trei forme distincte:

l  Blugi rupţi cu aspect învechit - Iubiţi şi purtaţi de femeile de vârste variate, acest tip de blugi arata incitant şi au un aspect patinat de vreme şi ani.

l  Blugi uşor rupţi - Au puţine tăieturi sau rupturi şi se pot găsi în diverse culori şi croieli. Semnele  de uzură îmbunătăţesc aspectul blugilor şi se regăsesc la toate mărcile de blugi, unele renumite pentru expertiză în domeniu.

l  Blugii tocaţi sau eurotrash - Sunt ideali pentru a obţine un look cool şi, chiar dacă nu vor fi pe val pentru totdeauna, în prezent sunt foarte apreciaţi.

 

Cum alegi blugii rupţi?

Cauta întotdeauna modelele în care găurile şi rupturile par cât mai naturale. Totodată, ţine minte prea multe semne de uzură pot strica aspectul blugilor şi petele de vopsea sunt tot mai populare. Alege o pereche cu care te simţi confortabil şi pe care să o poţi purta în mai multe ocazii şi nu uita să fii atentă la croiala, culoare şi stil.

 

Blugii rupţi - cum îi purtăm?

Vei găsi multe modele de blugi rupţi la preţuri accesibile. Trebuie, însă, să înveţi să îi porţi cu atenţie pentru că semnele de uzură se pot accentua, rupturile întinzându-se şi mai mult. De asemenea, este important să îi asociezi cu încălţămintea şi hainele potrivite:

l  Cu adidaşi - dacă ai ales blugi rupţi cu un aspect relaxat sau slim fit. Dacă sunt un model mai larg, funcţionează bine cu încălţămintea înaltă.

l  Bocanci sau ghete - sunt o alegere potrivită dacă vrei un look mai rebel.

l  Cizme Chelsea şi sacou - arata fascinant în combinaţie cu blugii rupţi, creând ţinuta perfectă pentru o ieşire la bar sau o cină cu prietenii. Funcţionează cel mai bine cu blugii skinny sau slim fit.

l  Blugi rupţi cu blazer -  este o combinaţie care funcţionează de minune cu tricouri şi cămăşi şi poate fi asociată cu adidaşi moderni albi sau negri sau o botină simplă. Este ideală pentru o ţinută de nopate, concerte sau o ieşire într-un bar de lux. Alege un blazer negru şi, dacă eşti mai îndrăzneaţă, chiar un sacou verde. De asemenea, poţi asorta blazerul cu o pereche de pantofi cu toc.

l  Blugi rupţi cu jacheta de piele - pentru o seară de distracţie în oraş, scoată jacheta din piele pentru a o purta cu blugii rupţi! Cel mai bun stil este cel de motociclist, aşa că este bine să eviţi modelele prea lungi sau pe cele cu glugă. În ceea ce priveşte culorile, negrul va funcţiona cu orice culoare de blugi, iar maroul este perfect pentru nuanţele închise.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos