Se incarca...

Politica de confidentialitate

1.       Politica de confidentialitate

S.C. ZARA DESIGN S.R.L., denumita generic in cele ce urmeaza si Proprietar, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.foggi.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate, Termenilor de utilizare si Politicii Cookies, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Propietarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.foggi.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul foggi.ro si pentru care S.C. ZARA DESIGN S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Definitii

  1. date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  9. date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
  10. date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

2.      Prelucrare date cu caracter personal

Utilizarea acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin inregistrarea pe Site si libera circulatie a acestor date, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.foggi.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii transmite date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

1.            procesarea comenzilor sau cererilor dvs.

2.            oferte de produse

3.            solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.

4.            realizarea unor studii de piata si de produs si marketingul produselor, al serviciilor Proprietarului si al serviciilor furnizorilor, partenerilor si distribuitorilor sai

5.            alte activitati intreprinse de Proprietar si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. Proprietarul va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Proprietarul poate colecta informatii si le poate prelucra in date statistice referitoare la ce pagini accesati in interiorul Site-ului, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. Proprietarul poate folosi in cadrul Site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal conform prevederilor din sectiunea Politica de cookies

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact", iar Proprietarul le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Propietarul poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale Propietarului si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, clientilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate: pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, ZARA DESIGN S.R.L. va furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor/clientilor si altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat ( Fan Courier, GLS, procesatorul de plati: EuPlatesc), dar numai dupa ce compania noastra s-a asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Printre companiile cu care ZARA DESIGN S.R.L. se afla in parteneriat se pot afla furnizori de servicii de marketing, furnizori de servicii de telemarketing sau de alte servicii asemanatoare, companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Propietarul nu vinde, nu schimba sau nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15), dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale ( art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul foggi.ro are dreptul de a opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor. De asemenea, ei au dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale.

Clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si dreptul de a solicita stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa ZARA DESIGN S.R.L, Soseaua Vestului, Complex Comercial Balif, Magazin Foggi

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Propietar si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Site-ul Foggi indeplineste setul de standarde rezultate din dispozitiile legale ce privesc comerČ›ul electronic dar si din bunele practici din domeniu dezvoltate ca urmare a experientelor Galei Premiilor eCommerce din ultimii ani, standarde ce pot fi consultate aici

Intra in Comunitatea Foggi, a fetelor la moda,
si primesti pe loc un VOUCHER DE -10% REDUCERE la prima ta comanda.

In PLUS! Primesti saptamanal Oferte Fulger si Informatii Valoroase despre Moda si Stil.

Da! Vreau voucher-ul de -10% reducere