Se incarca...

Termeni si conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala
deplina.


Compania care administreaza site-ul www.foggi.ro, denumit in continuare site-ul, este S.C.ZARA DESIGN S.R.L. cu sediul social in localitatea PLOIESTI str Branciog nr.1  jud.Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/732/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare:RO14133597.
Toatea preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare


Pentru a putea efectua cumparaturi de pe site trebuie sa aveti un cont activ pe site-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In situatia in care consideram ca aceaste obligatii nu sunt respectate de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila si nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.


Returnare

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Pentru a returna un produs, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat: Sa prezinte etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare. Orice retur care nu respecta conditiile respective va fi refuzat.


In cazul in care produsul primit nu arata la fel cu cel comandat pe site va rambursam banii fara costuri suplimentare pentru dvs. 

Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat iar livrarea se va face direct la adresa: Foggi str.Poligonului nr. 1 Ploiesti . Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana.
Taxele de transport vor fi suportate de catre Foggi.


În cazul în care produsul comandat prezintă defecte de fabricaţie, puteţi solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 3 zile de la primire prin telefon sau e-mail. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate în întregime de catre Foggi . Produsul poate fi returnat numai dacă este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul si factura) şi nu prezintă semne de uzură.Coletul de returnare trebuie sa contina produsul in starea originala, eticheta si factura.Nu acceptam colete cu ramburs!


Securitatea Datelor Personale


Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


Copyright


Intregul continut al site-ului foggi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ZARA DESIGN S.R.L. si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor  si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare. Folosirea fara acordul S.C. ZARA DESIGN S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului foggi.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa: office@foggi.ro.


Legea aplicabila – jurisdictia


Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.


Solutionarea litigiilor

S.C. ZARA DESIGN S.R.L. va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente. Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, S.C. ZARA DESIGN S.R.L. ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Dreptul de retragere

Cu exceptia cazurilor expres prevazute de legislatia aplicabila, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, actualizata, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile calendaristice dupa:

  • data livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului; sau
  • in cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separat: (i) ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau (ii) daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate; sau
  • in cazul unei comenzi referitor la livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau piese: (i) data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului lot sau ultimei piese, sau (ii) data la care va anuntam ca nu putem livra loturi sau piese suplimentare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere prezent pe site. Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite in format in electronic pe adresa office@foggi.ro   (click aici pentru descarcare) - acesta este un model si nu este obligatoriu. Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in funnctie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce faca obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat optiunea expresa pentru o alta modalitate de rambursare.

Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Calitate si garantii

Fiecare produs comercializat de Foggi beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale fiecărui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Fiecare produs comercializat de Foggi beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc.   
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. 

Fota majora si litigiile

Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Pentru a sesiza un eventual litigiu, Cumparatorul este rugat sa trimita un email la adresa office@foggi.ro sau poate completa formularul de contract de la adresa https://www.foggi.ro/contact/ care sa contina datele de identificare pentru a putea fi contactat de reprezentantul pentru conciliere al Vanzatorului. Timpul de raspuns al unei sesizari este de maxim 14 zile.

Intra in Comunitatea Foggi, a fetelor la moda,
si primesti pe loc un VOUCHER DE -10% REDUCERE la prima ta comanda.

In PLUS! Primesti saptamanal Oferte Fulger si Informatii Valoroase despre Moda si Stil.

Da! Vreau voucher-ul de -10% reducere