Aplicam filtrul...

Termeni si conditii

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala
deplina.


Compania care administreaza site-ul www.foggi.ro, denumit in continuare site-ul, este S.C.ZARA DESIGN S.R.L. cu sediul social in localitatea PLOIESTI str Branciog nr.1  jud.Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/732/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare:RO14133597.
Toatea preturile afisate cat si cheltuielile/taxele de transport sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare


Pentru a putea efectua cumparaturi de pe site trebuie sa aveti un cont activ pe site-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. In situatia in care consideram ca aceaste obligatii nu sunt respectate de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila si nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.


Returnare

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Pentru a returna un produs, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat: Sa prezinte etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare. Orice retur care nu respecta conditiile respective va fi refuzat.


In cazul in care produsul primit nu arata la fel cu cel comandat pe site va rambursam banii fara costuri suplimentare pentru dvs. Rambursarea banilor se realizeaza prin Transfer bancar (Pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere).


Trebuie sa ne comunicati articolul sau articolele pe care doriti sa le returnati in termen de 2 zile lucratoare  de la primirea coletului. Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat iar livrarea se va face direct la adresa: Foggi str.Targovistei nr 10 Ploiesti . Nu acceptam retururi expediate prin Posta Romana.
Taxele de transport vor fi suportate de catre Foggi.


Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime. Trebuie sa ne comunicati ce masura doriti , in 2 zile lucratoare de la primirea coletului .Foggi va suporta costurile de expeditie tur/retur .


 În cazul în care produsul comandat prezintă defecte de fabricaţie, puteţi solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 3 zile de la primire prin telefon sau e-mail. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate în întregime de catre Foggi . Produsul poate fi returnat numai dacă este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul si factura) şi nu prezintă semne de uzură.Coletul de returnare trebuie sa contina produsul in starea originala, eticheta si factura.Nu acceptam colete cu ramburs!

Securitatea Datelor Personale


Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.


Copyright


Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. ZARA DESIGN S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. ZARA DESIGN S.R.L  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.


Legea aplicabila – jurisdictia


Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

Intra in Comunitatea Foggi, a fetelor la moda,
si primesti pe loc un VOUCHER DE -10% REDUCERE la prima ta comanda.

In PLUS! Primesti saptamanal Oferte Fulger si Informatii Valoroase despre Moda si Stil.

Da! Vreau voucher-ul de -10% reducere

CASTIGA CARDUL FOGGI ULTRA VIP