• Sorteaza

0 produse gasite

Ţinutele cu fuste de blugi vor fi întotdeauna la modă! Indiferent dacă este scurtă, midi sau lungă, aceasta piesă vestimentară este extrem de versatilă şi se poate purta în orice anotimp.

În magazinul nostru vei găsi o colecţie bogată de fuste de blugi în modele variate şi atractive. Iată câteva sugestii pentru cum poţi pune în valoare acestă piesă vestimentară.

 

Lucruri esenţiale când porţi o fustă de blugi!

l  Experimentează mai multe ţinute cu fusta blugi şi nu te teme să expui o zonă mai mare de piele.

l  Dacă ai o fustă de blugi scurtă, alege să porţi o pereche de adidaşi sau balerini în loc de pantofi cu tocuri înalte.

l  Evită modelele strâmte de fuste din blugi alb şi alege un model care se potriveşte cu silueta ta. Alege croiala A-line sau creion în funcţie de conformaţia pe care o ai.

l  Dacă alegi ţinuta dublu denim, partea de sus trebuie să fie întotdeauna mai deschisă la culoare decât fusta.

 

Ţinută cu fustă de blugi în funcţie de anotimp

Fustele de blugi vin într-o mare varietate de culori şi dimensiuni şi depinde numai de tine cum le vei asorta cu topuri, bluze sau cămăşi. Pentru sezonul estival alege fuste până la genunchi şi topuri, iar pentru iarnă asociază-le cu cardigane, jachete sau colanţi groşi şi cizme înalte.

 

Fustă de blugi cu hanorac supradimensionat

Într-o zi mai rece, vei arăta minunat cu o fustă de blugi şi cu hanoracul preferat supradimensionat. Astfel ai o ţinută confortabilă pe care te poţi baza întreaga zi sau la o întâlnire cu prietenii. Adidaşii albi sunt ideali!

 

Fustă de blugi cu colanţi

Există multe moduri în care poţi purta fusta de blugi într-o zi friguroasă, cu o pereche de colanţi. Adaugă un tricou negru simplu, o jachetă din piele şi o pereche de ghetuţe negre şi te vei simţi minunat întreaga zi!

De asemenea, poţi purta fusta de blugi cu o pereche de colanţi mai groşi şi un pulover - vor arăta perfect pentru o zi de toamnă.

 

Fusta de blugi la birou

O fustă creion lungă din blugi, de culoare închisă, este ideală pentru o ţinută casual business. Alege o culoare şi un stil conservator pentru a putea să o porţi cu un top chic, o bluză decupată pe umeri şi a avea o ţinută feminină şi, totodată, rafinată.

 

Fusta de blugi neagră

Obţine o ţinută chic şi confortabilă cu o fustă de blugi neagră. Indiferent de croială şi lungime, va arăta minunat cu adidaşi negri sau albi şi îţi va asigura ţinuta perfectă pentru o zi petrecută în oraş cu prietenii.

 

Fusta de blugi cu volane

Renunţă la ideea unei fuste de blugi simplă şi alege un model asimetric, cu volane pe tiv. Această piesă vestimentară jucăuşă va arăta fabulos cu o cămaşă colorată şi cizme albe. 

 

Fusta din blugi cu cizme înalte

Dacă ai o fustă blugi, cu siguranţă ai simţit pornirea de a o porta cu cizme înalte. Ţinuta va fi cu atât mai incitanta cu cât fusta este mai scurtă şi mai deschisă la culoare! Prin urmare, alege un denim prespalat şi completează-ţi ţinută cu un top negru.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos
0