• Sorteaza

1 produse gasite Sterge toate filtrele

Leggings sunt tipul de pantaloni disponibili în diferite materiale, modele, imprimeuri, culori şi stil şi se remarcă prin gradul mare de confort pe care îl oferă. Versatilitatea îi face o piesă vestimentară preferată de multe femei şi o achiziţie must-have în garderoba acestora.

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de leggings de calitate şi la preţuri foarte atractive. Iată cum alegi perechea care ţi se potriveşte cel mai bine şi de ce trebuie să ţii cont.

 

Alege lungimea potrivită

Având în vedere conformaţia ta, va trebui să alegi modelul de leggings care să îţi contureze cât mai bine picioarele. În principiu, există patru lungimi de leggings - până la genunchi, până la mijlocul gambei, până la gleznă sau până la călcâi.

Poţi opta pentru lungimi mai scurte pentru primăvară şi vară, iar pentru iarnă şi toamnă poţi alege varianta mai lungă.

Un leggings până la glezne se potriveşte pentru orice înălţime şi va arăta minunat dacă se combină cu pantofi cu toc. Femeile cu picioare subţiri ar trebui să aleagă modele mai scurte.

Când alegi leggings trebuie să ţii cont de forma corpului, dar şi de înălţimea ta. Femeile cu conformaţia pară pot purta şi ele leggings în culori închise, pentru că astfel vor arăta mai subţiri.

 

Ia în considerare toate tipurile disponibile de leggings

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de leggings negri, dar şi modele cu imprimeuri atractive. Ia în considerare toate modelele şi stilurile, materialele şi culorile şi stabileşte ce s-ar încadra cel mai bine în garderoba şi stilul tău.

La noi vei găsi leggings pe care să îi poţi purta zi de zi, dar şi modele inedite, perfecte pentru ţinute waw!

 

Află din ce material sunt confecţionaţi

Există o mare varietate de materiale din care leggingsii pot fi confecţionaţi şi din care poţi alege, de la bumbac la spandex şi combinaţii între acestea. Stabileşte ce ţi se potriveşte cel mai bine pentru a te simţi confortabil.

De asemenea, stabileşte dacă vrei o pereche de leggings pentru o ţinută de zi cu zi sau pentru exerciţii fizice şi alege tipul de material care să îţi ofere confort, să regleze temperatura picioarelor şi să nu reţină transpiraţia.

 

Verifică tipul de cusătură şi grosimea

Cusătura folosită la leggings este un alt aspect important. Dacă este prea voluminoasă există riscul să provoace frecări şi iritaţii. Dacă intenţionezi să îi porţi ca pantaloni, alege un material gros care nu este transparent. Femeile cu curbe generoase ar trebui să opteze pentru culori închise care subţiază, precum negru sau maro.

 

Stabileşte bugetul în care doreşti să te încadrezi

Modelul de leggings pe care l-ai ales trebuie să se potrivească dimensiunilor, dar şi bugetului tău. În magazinul nostru vei găsi modele cu preţuri diverse, de la cele ieftine la cele mai scumpe, dar nu trebuie să faci cheltuieli într-un mod neglijent.

 

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni! Îţi vom furniza cu profesionalism toate informaţiile necesare pentru că tu să faci cea mai bună achiziţie şi să fii mulţumită!

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos