4 produse gasite Sterge toate filtrele

Găsirea perechii de pantaloni office care să reflecte stilul tău şi, totodată, să arate măgulitor, poate fi o provocare pentru multe femei. Indiferent dacă eşti în căutarea unui pantalon pentru birou sau pentru ţinute elegante de sfârşit de săptămână, în magazinul nostru vei găsi mai multe modele confortabile şi atrăgătoare.

Iată câteva sugestii de care poţi ţine cont, acestea fiind potrivite pentru orice conformaţie sau buget.

 

Pantaloni până la gleznă

Disponibili în culori variate, cu buzunare false la spate şi buzunare înclinate în faţă, aceşti pantaloni sunt uşor elastici, se potrivesc pentru diverse conformaţii şi sunt şi foarte accesibili ca preţ. Fabricaţi într-un amestec de bumbac şi spandex, sunt lavabili în maşina de spălat şi nu va trebui să îi duci la curăţătorie.

Aceşti pantaloni sunt baza ideală pentru ţinute de birou cu bluze sau cămăşi cu nasturi. Talia mijlocie, închiderea cu nasturi în faţă şi fermoar şi tivul adânc, favorizează majoritatea tipurilor de corp. Îi poţi găsi în mărimi variate, pentru diverse înălţimi şi dimensiuni.

 

Pantalonii deasupra gleznei

Ideali pentru femeile minione, pantalonii care se termină deasupra gleznei sunt ideali pentru un look profesional, elegant şi rafinat, fiind alegerea potrivită pentru majoritatea ţinutelor de birou. Combină-i cu o cămaşă sau un sacou şi accesorii formale şi vei obţine un look casual impecabil!

Confecţionaţi dintr-un amestec de materiale, printre care şi nailon şi poliester, se vor putea curăţa fără probleme în maşina de spălat. Îi poţi găsi la un preţ foarte accesibil şi în numeroase culori, dimensiuni şi lungimi.

 

Pantaloni slim fit cu talie înaltă

Dacă vrei asigurată o apariţie provocatoare, ai nevoie de o pereche de pantaloni slim fit cu talie înaltă în culori vibrante precum roşu sau roz. Îi poţi purta la ţinute elegante şi vor arăta fascinant cu pantofi stiletto, dar şi cu balerini sau pantofi fără toc. Dacă vrei ceva mai puţin vibrant, poţi alege modelul pe negru cu nasturi.

Sunt prevăzuţi cu fermoar pe interior pe glezna şi se îmbarca foarte uşor. Confecţionaţi dintr-un amestec de bumbac şi spandex, sunt uşor de curăţat în maşina de spălat.

 

Pantalonii negri slim fit

Măgulitori pentru majoritatea conformaţiilor şi suficienţi de versatili pentru orice ocazie, pantalonii casual negri sunt disponibili în toate mărimile. Acest pantalon cu croială dreaptă este confecţionat dintr-un amestec de bumbac şi spandex şi oferă suficientă elasticitate pentru a pune formele în valoare, fiind totodată, suficient de structuraţi şi profesionişti pentru a fi purtaţi la birou.

Concepuţi pentru versatilitate maximă, sunt prevăzuţi în partea de jos, pe interior cu fermoare. Pentru că îi poţi purta la nenumărate ţinute şi în combinaţii diverse, vor deveni uşor piesa favorită din garderoba ta.

 

Pantaloni evazaţi cu talie înaltă din bumbac

Datorită croielii clasice, acest model de pantaloni va arăta măgulitor pe multe conformaţii. Are darul de a contura şi pune în valoare talia şi şoldurile, şi, datorită unui mic procent de spandex pe care îl conţine, se mulează perfect pe forme.

 

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni! Îţi vom furniza cu profesionalism toate informaţiile necesare pentru că tu să faci cea mai bună achiziţie şi să fii mulţumită!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos