s xxl
s xxl
  • Sorteaza

32 produse gasite

Rochii de bal

Vor fi momente în viaţă în care vei avea nevoie de o rochie de bal, iar la Foggi poţi găsi numeroase modele atractive. Şi, dacă nu ştii cum ar trebui să alegi rochia de bal potrivită pentru a arăta incredibil şi a atrage toate privirile admirative, iată câteva sugestii.

 

Planifică din timp cumpărăturile

Este important să achiziţionezi rochia de bal cu cel puţin patru săptămâni înainte de eveniment. Este foarte posibil să necesite modificări pentru a ţi se potrivi perfect şi vei dori să ai timp suficient pentru a le finaliza.

 

Alege tipul de rochie de bal

Dacă nu ştii exact ce tip de rochie de bal ai dori, te poţi inspira din prezentările de modă sau din reviste. Vezi ce poartă celebrităţile în acest sezon pentru evenimentele de pe covorul roşu şi foloseşte informaţiile pentru a-ţi crea ţinuta perfectă de bal.

 

Alege tipul de material

Rochia de bal ar trebui să fie confecţionată dintr-un material de calitate, fin şi luxos, precum satinul, tulul, mătasea, sifonul, organza, dantela sau catifeaua. Desigur, pentru a fi în ton cu tendinţele modei, ar trebui să te asiguri înainte că se poartă în acest sezon acel material.

 

Planifica bugetul şi fă economiile necesare

Chiar dacă la Foggi ai şanse mari să găseşti rochia de bal perfectă la cel mai bun preţ, aspectul financiar nu trebuie omis. Prin urmare, planifică-ţi din timp această achiziţie şi, dacă este necesar, începe să strângi banii de care ai nevoie pentru rochie, pantofi şi accesorii.

 

Alege rochia de bal în funcţie de forma feţei

Ţinând cont de forma feţei va fi mai uşor să alegi rochia de bal cu un decolteu care te avantajează.

l  Dacă ai faţa ovală poţi alege orice tip de decolteu vrei.

l  Dacă ai faţa rotundă ar trebui să găseşti o rochie de bal cu decolteu în V care să creeze senzaţia de alungire. De asemenea, este bine să eviţi rochiile de bal cu gât înalt şi colierele supradimensionate pentru că îţi ascund gâtul şi fac ca faţa ta să pară şi mai rotundă.

l  Dacă ai faţa triunghiulară, alege o rochie de bal cu un decolteu delicat care să îndulcească liniile.

l  Dacă ai faţa în formă de inimă, alege un decolteu înalt sau larg.

l  Dacă ai faţa pătrată, alege un decolteu delicat şi dulce şi evită-le pe cele pătrate.

l  Iar dacă ai faţa alungită, alege o rochie de bal cu decolteu rotund şi larg şi evită decolteurile în formă de V.

 

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos