s xxl
s xxl
  • Sorteaza

45 produse gasite

Rochii de banchet

Rochiile de banchet de la Foggi sunt disponibile în numeroase culori şi stiluri şi poate fi copleşitor să o alegi pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine. Însă, dacă vei ţine cont de tonul pielii şi culoarea ochilor şi vei alege o culoare de rochie care să arate superb pe tine, ai toate şansele să devii regina balului şi să îţi găseşti prinţul!

 

Determinarea tonului pielii

Tonul pielii îl determini ţinând cont de culoarea pielii şi poate fi deschis, mediu, întunecat sau în culoarea fildeşului. Subtonul pielii este nuanţa care se distinge sub piele şi poate fi rece (roz, roşu sau albastru, cald (galben, piersică sau auriu) sau neutră(un amestec de cald cu rece). Se poate întâmpla că între tonul şi subtonul pielii să fie diferenţe şi, dacă vrei să arăţi incredibil în rochia ta de banchet, va trebui să ţii cont de amândouă.

 

Hai să vedem ce culoare ar trebui să aibă rochia de banchet în funcţie de tonul şi subtonul pielii.

 

Rochia de banchet pentru pielea închisă la culoare
Dacă ai pielea închisă la culoare, ar trebui să alegi o rochie de banchet în culori îndrăzneţe şi strălucitoare. De asemenea, vei ieşi în evidenţă şi vei atrage multe priviri admirative cu o rochie în culori pastelate. Bijuteriile cele mai potrivite pentru tine sunt cele verde smarald sau turcoaz.

 

Rochia de banchet pentru pielea deschisă la culoare

Dacă nuanţa de la suprafaţa pielii este deschisă, vei arăta incredibil într-o rochie de banchet în culori pastelate. Prin urmare, ar trebui să te orientezi către albastru pastelat, verde mentă, roz diafan sau gri perlat - toate se vor armoniza impecabil cu pielea ta.

 

Rochia de banchet pentru pielea de culoare medie

Dacă pielea ta este măslinie, este foarte probabil să ai un ton mediu al pielii şi vei arăta cel mai bine într-o rochie de banchet în culori metalice sau pământii. Tu ar trebui să încerci auriul, verdele pădure, maroul, galbenul muştar sau culoarea afinelor.

 

Rochia de banchet pentru tonuri calde

Dacă tonul pielii tale este unul cald, culorile care vei arăta cel mai bine sunt cele pământii. Acestea includ galbenul, roşu şi maroul. Tu ar trebui să eviţi rochiile de banchet în culori deschise şi bijuteriile argintii.

 

Rochia de banchet pentru tonuri reci

Persoanele cu tonuri reci ale pielii arată fabulos în albastru, violet sau verde. De data acesta ar trebuie evitate rochiile de banchet portocalii sau galbene.

 

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos