s xxl
s xxl
  • Sorteaza

37 produse gasite

Rochii domnişoare de onoare

Alegerea celei mai bune rochii de domnişoară de onoare poate fi copleşitoare şi obositoare, dacă nu ştii de unde să începi şi de ce să ţii cont. Pe lângă opţiunile variate de culoare, stil sau croială, ar trebui să îţi măgulească silueta şi să ţi se potrivească perfect!

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să găseşti la Foggi rochia de domnişoară de onoare cea mai potrivită!

 

Alege ceva cât mai simplu

Dacă vrei să te uiţi cu plăcere peste fotografiile de la nunta fără să te îngrozeşti de rochiile domnişoarelor de onoare, ar trebui să alegi un stil cât mai simplu. Acestea sunt atemporale şi vor arăta minunat în fotografii, chiar şi peste 10 ani.

 

Alege o culoarea sau stilul potrivite

Domnişoarele de onoare sunt invitate speciale la nuntă şi merită recunoaştere! De acea, rochia lor ar trebui să aibă o culoare sau un stil care să le scoată în evidenţă şi să le diferenţieze de restul invitaţilor. Acest lucru le va face să se simtă speciale în ziua cea mare, adică exact aşa cum ar trebui!

 

Cum să alegi culoarea potrivită

Culoarea rochiei de domnişoară de onoare ar trebui să se potrivească cu paleta de culori a nunţii, dar şi să avantajeze persona care o va purta. Iată de ce ar trebui să ţii cont când alegi culoarea pentru rochia domnişoarelor de onoare:

l  Locul de desfăşurare a nunţii - Dacă petrecerea va fi în grădină, rochiile în culori pastelate şi nuanţe deschise se potrivesc cel mai bine. Dacă petrecerea va fi lângă mare, poţi lua în considerare nuanţele de albastru care se armonizează cu marea şi cu cerul.

l  Sezonul nunţii - Evită violetul închis pentru o nuntă de vară şi imprimeurile florale pentru o nuntă de iarnă.

l  Tonul pielii - Alege o nuanţă care se armonizează cât mai bine cu tonul pielii şi se încadrează în paleta de culori a nunţii.

l  Alege o croială care măguleşte formele şi se potriveşte cu conformaţia corpului.

 

Comandă rochia cu câteva luni înainte

Ar fi bine să comanzi rochia pentru domnişoara de onoare cu şase luni în avans. Poate dura mai mult până va fi gata şi va ajunge la tine şi este posibil să fie necesare modificări.

 

Fii deschisă pentru sugestii

Dacă mireasa îţi face o sugestie cu privire la rochia de domnisoara deonoare, încearcă să fii receptivă la aceasta şi să ţii cont de ea. Ideea este să te încadrezi în tematica nunţii, să te simţi cât mai bine şi mireasa să fie mulţumită de alegerea ta.

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos