s xxl
s xxl
  • Sorteaza

15 produse gasite

Rochii de gală

Evenimentele de gală includ cină, dans, divertisment, licitaţii sau tombole şi pot implica o tematică. Dacă eşti invitată la un astfel de eveniment fermecător, îl găzduieşti sau îl prezidezi, ai nevoie de o rochie de gală specială, iar la Foggi poţi găsi câteva modele foarte atrăgătoare.

Rochia de gală trebuie să fie unică, memorabilă, să ţi se potrivească perfect şi să atragă toate privirile şi complimentele!

 

Cum să te îmbraci pentru o gală?

Desigur, trebuie să urmezi codul vestimentar şi să porţi o rochie de gală, dar, la fel de important este să te simţi confortabil şi să te poţi bucura de eveniment. În general, eticheta de gală impune o rochie de seară, tocuri spectaculoase, o poşetă mică şi bijuterii potrivite. Totodată, îţi oferă şansa de a a-ţi exprima personalitatea şi a purta o rochie unică în care să arăţi impecabil şi să străluceşti.

 

Alege rochia de gala în funcţie de forma de corp

Alegerea rochiei potrivite poate fi o provocare. Pe lângă faptul că trebuie să fie măsura ta, aceasta trebuie să îţi pună atuurile în valoare şi să mascheze punctele care te avantajează mai puţin.

La Foggi poţi găsi numeroase modele de rochii de gală, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ţi se potriveşte mai bine. Dacă ai corpul în formă de clepsidră, bustul şi şoldurile pline, vei arăta incredibil într-o rochie lungă care îţi evidenţiază fiecare curbură şi îţi defineşte talia.

Dacă ai conformaţia de măr, ai nevoie de o rochie de gală care să îţi definească talia. Pentru conformaţia pară, vei dori să găseşti o rochie care să atragă atenţia supra părţii superioare a corpului şi să fie suficient de lungă pentru a-ţi alungi picioarele. Conformaţia dreptunghiulară va fi avantajată de rochiile strălucitoare special corite pentru a crea senzaţia de linii curbe.

 

Rochie de gală scurtă sau lungă?

Dacă este o gală semi-formala, atmosfera şi ţinuta sunt mai relaxate, iar femeile pot purta o rochie drăguţă de cocktail sau o rochie de gală midi. Acum sunt binevenite combinaţiile de culori şi imprimeurile, iar rochia de cocktail cu decoraţii strălucitoare se încadrează perfect în codul vestimentar.

La o gală formală, însă, femeile trebuie să poarte o rochie de seară formală sau o rochie de cocktail elegantă. Rochiile formale sunt elegante, lungi şi confecţionate din materiale luxoase precum mătasea, dantela sau catifeaua. De asemenea, funcţionează foarte bine în culori intense şi îndrăzneţe, iar decoraţiile strălucitoare le completează elegant şi rafinat.

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos