s xxl
s xxl
  • Sorteaza

31 produse gasite

Rochii sport damă

Fiecare femeie ar trebui să aibă în garderoba ei câteva rochii de sport pentru exerciţii în aer liber sau în sală. Astfel va face faţa mai uşor temperaturilor crescute şi, totodată, se va simţi confortabil în timpul exerciţiilor.

Rochia de sport este îmbrăcămintea ideală pentru a face sport vara, aceasta fiind special concepută pentru a te putea mişca în voie şi a te aerisi corespunzător. Cu modelul potrivit nu numai că vei arăta foarte chic, dar te vei putea mişca fără restricţii. 

 

Rochia cu bretele

Cu o rochie sport cu bretele succesul în sală este pe deplin asigurat! Este o opţiune elegantă realizată dintr-o ţesătură moale şi uşoară, perfectă pentru zilele în care după exerciţiile la sala va trebui să alergi la serviciu. Alege culoarea şi lungimea care te avantajează şi nu renunţa la exerciţii, chiar dacă este cald.

 

Rochie damă gen tricou

Această opţiune uşoară şi versatilă are numeroase avantaje. Realizată din bumbac în procent de peste 90% şi lycra, va arăta minunat pe tine, asigurându-ţi confortul de care ai nevoie la sală. Permite pielii să respire şi, totodată, absoarbe transpiraţia, păstrându-ţi corpul uscat. Este incredibil de confortabilă şi o vei putea purta şi în alte ocazii şi nu doar la sală.

 

Rochie fără mâneci

Dacă eşti în căutarea unei rochii sport simplă şi clasică, ar trebui să alegi unul dintre modelele fără mâneci din colecţia Foggi. Este un model care îţi oferă mobilitate deplină şi, totodată, foarte respirabilă. Practic, în acest tip de rochie poţi face orice!

 

Rochie damă hanorac

Dacă vrei ceva care să îţi pună formele în valoare şi, totodată, să îţi permită mobilitate deplină chiar şi în zilele mai reci, alege acest model de rochie sport de damă, tip hanorac. Va face că exerciţiile tale să fie mai plăcute şi mai eficiente. Este perfectă dacă îţi place să te antrenezi în aer liber, dimineaţa devreme sau seara, când temperaturile scad. Rochia cu glugă este uşoară şi confortabilă şi nu vei avea probleme în a executa orice mişcare.

 

Rochie damă Miracle din colecţia Exclusiv Online

Această rochie este opţiunea ideală pentru femeile care doresc să lucreze din greu şi au nevoie de mobilitate şi confort deplin. Este suficient de strânsă pe corp pentru a rămâne bine fixată chiar şi la cele mai intense antrenamente şi, totodată, suficient de confortabilă pentru a-ţi permite să execuţi eficient toată gama de mişcări.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos