3 tipuri de machiaj pentru ochii verzi

Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi. O fi adevarata vorba asta sau nu, ochii verzi sunt romantici si cuceritori oricum. Insa orice femeie, trebuie sa se ingrijeasca si sa stie toate subtilitatile pentru un machiaj reusit, potrivit evenimentului la care participa.

Iata 3 tipuri de machiaj prin care ii poti scoate in evidenta.

VERDE

Cu siguranta eviti culoarea verde, pentru ca deja ochii tai sunt verzi. Insa afla de la noi ca verde cu verde merge, DAR, verdele trebuie combinat cu o a doua culoare care sa contrasteze. Poate fi o nuanta de mov sau maro. Nu uita creionul dermatograf sau tusul si mascara.



AURIU

Auriul este culoarea care arata extraordinar, orice culoare de ochi ai avea. Fiind apropiata de nuante de maro sau nude, este foarte usor de asortat, indiferent de tinuta pe care o alegi pentru evenimentul tau. Auriul confera o nota eleganta si romantica machiajului tau. Pentru alungirea ochilor, specialistii recomanda sa folosesti o nuanta de uriu mai deschis pe coltul interior al ochiului, iar spre exterior o nuanta mai inchisa.



ROZ

Rozul mai inchis poate sa arate glamour pe pleoapele unei femei cu ochii verzi. Nu trebuie sa te feresti de nuante sidefate, chiar daca este vorba de culori puternice. Tocmai acest detaliu iti va pune ochii elegant in evidenta.


Sursa foto: Pinterest


Ultimele stiri

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos