Despre noi

 Foggi este o firma de creatie si retail romaneasca care isi propune sa ofere clientilor sai un stil-concept de fashion folosind imaginatia, creativitatea si experienta in domeniu a designerilor nostri.
 

   Materialul care ne place cel mai mult este denim-ul si spunem fara sa gresim ca avem cele mai sofisticate croiuri de jeans pentru tineri din Romania .Va prezentam mai jos o scurta poveste a etapelor prin care trece un jeans pana cand ajunge la Clienti.

 

Cum sa-ti faci propriul tau jeans Foggi®

Made in Romania nu pare sa fie asa ”cool” in acest moment . Produsele de import sunt acum la moda dar afecteaza balanta comerciala a tarii noastre.Asa ca de ce sa nu va fabricati propria voastra pereche de jeans Foggi®. Este simplu. Iata ce trebuie sa faceti:

Mai intai trebuie sa calatoriti in Europa pentru a vizita cele mai bune fabrici de denim si a face o selectie a celor mai bune materiale. Daca indepliniti cerintele minime de cantitate puteti comanda orice material doriti.

Doua sau trei luni mai tarziu aceste materiale sosesc la usa dvs. Acum puteti incepe sa desenati stilul blugului dumneavoastra. Pentru a fi in trend cu ultimele noutati ar fi trebuit sa consultati cateva din revistele de specialitate din Europa sau America. Si-desigur-ar fi trebuit sa participati la cele mai mari targuri de moda din Paris,Milano,Berlin.

Pentru a fi siguri ca taierea materialelor este executata cu precizie maxima pentru obtine fitting-ul foarte bun pentru care sunt recunoscute produsele Foggi®,va recomandam cumpararea unui sistem complet de taiere care poate fi al vostru pentru 50000 euro.

Ata trebuie cumparata din Germania . Este cea mai buna dar, din nefericire este si cea mai scumpa. Dar ,sa nu uitam, urmariti fabricarea unui jeans Foggi®. Dupa taiere puteti incepe coaserea celor 25 de parti component . Sunt cateva operatii complicate. De aceea va recomandam cateva masini speciale high-tech .Este vorba de Durkopp Adler pentru butoniere, si Brother pentru cheite . Sunt masinarii complicate dar fac o treaba minunata.

 

La final ce ramane de facut este sa taiem capetele de ata ramase, si sa trimitem jeans-ul la spalatorie pentru procesare.In prealabil ar fi trebuit sa trimiteti doua-trei mostre la spalatorie pentru a fi siguri ca jeans-ul are aspectul final pe care il doriti. Dupa o saptamana in care se efectueaza diferite procesari jeans-ul se intoarce . Apoi trebuie sa comandati accesoriile metalice pentru finisarea produsului.In cateva zile sosesc accesoriile ,le bateti folosind o masina automata , calcati jeans-ul si il puneti pe dvs.

Dar daca nu vreti sa asteptati atat de mult si nu doriti sa investiti zeci de mii de euro in masinarii, doar comandati pe www.foggishop.ro sau cereti la magazinul din orasul vostru un jeans Foggi. Este al vostru instant pentru o fractiune din suma.


Foggi are echipa,experienta si echipamentele si face cei mai tari jeans,chiar aici in Romania din 2001.
Nimeni nu a regretat vreodata cumpararea calitatii.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos