s xxl
s xxl

4 produse gasite

Gecile cu puf sunt minunate pentru a face faţă zilelor friguroase de iarnă şi, totodată, pentru a păstra un look atractiv. Le vei găsi în magazinul nostru în numeroase modele şi culori, astfel încât să poţi alege ceea ce ţi se potriveşte.

Fă întotdeauna achiziţii inteligente şi cumpăra produse de calitate pe care să le poţi purta mai mulţi ani în ţinute diverse şi la toate ocaziile! Îmbogăţeşte-ţi garderoba cu piese versatile şi confortabile pe care se le poţi purta la ţinute casual, păstrându-ţi stilul.

 

Geaca cu puf - haina ideală pentru temperaturi scăzute!

Haina de iarnă cu puf până în talie este completarea perfectă pentru garderoba de iarnă. Extrem de călduroasă, aceasta face faţă temperaturilor scăzute, iar gluga cu margine de blană îi dă un plus de farmec de sezon.

Este haina perfectă pentru ţinutele de zi cu zi, modernă, tinerească şi plină de stil şi vei fi încântată să o aduci în garderoba ta. Uşoară şi versatilă, geaca cu puf va completa multe ţinute atractive pentru sezonul rece, iar tu vei atrage multe priviri!

 

Geaca cu puf - caracteristici

l  Izolaţie sporită  - Puful cu care este umplută oferă un nivel ridicat de izolaţie şi îţi asigură confort termic chiar şi în zilele cele mai friguroase.

l  Căptuşeală impermeabilă - păstrează puful în interior.

l  Este rezistentă la apă - picăturile de ploaie nu pot pătrunde în interior.

l  Blana artificială - de pe guler sau glugă arată minunat şi adăugă un plus de confort şi căldură.

l  Buzunare - utile pentru a depozita lucrurile personale în deplină siguranţă. Geaca este dotată cu două buzunare pentru mâini cu fermoar şi buzunare interioare pentru obiectele valoroase.

Datorită pufului din căptuşeala, dar şi a materialelor din care este realizată, acest model de geacă te protejează de vânt şi ploaie şi este o achiziţie minunată pentru ţinutele de iarnă.

 

Confort, căldura şi protecţie!

Realizată 100% din poliester, geaca cu puf are carcasa exterioară rezistentă la apă şi straturi interioare care îţi asigură confortul şi căldură de care ai nevoie iarna. Este o haină uşoară şi versatilă pe care vei fi încântată să o ai.

Iată alte câteva caracteristici care merită menţionate:

l  Tehnologie avansată - stratul exterior este fabricat din poliester, iar căptuşeala este din nailon. Împreună, aceste materiale asigură căldura şi confortul.

l  Aspect clasic atemporal - geaca cu puf de iarnă pentru femei combină clasicul cu modernul şi este perfect adaptată pentru a asigura confortul şi a facilita mişcarea, în vreme ce puful conferă o potrivire atemporală şi versatilă.

l  Uşoară şi comod de purtat zilnic - geaca cu puf pentru damă are o croială modernă şi plină de stil, este uşor de curăţat şi rezistentă.

 

Fii mereu frumoasă şi atrăgătoare, fă achiziţii inteligente şi investeşte în haine pe care să le poţi purta la ţinute variate şi care să îţi asigure căldura şi protecţia necesare în zilele friguroase. Cu o geacă cu puf nu poţi greşi, aceasta fiind una dintre cele mai bune achiziţii pentru iarnă!

 

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos