s xxl
s xxl
  • Sorteaza

2 produse gasite

Cu ajutorul unui sacou office poţi crea ţinute inspirate pentru birou, adevărate capodopere vestimentare. Sacoul este cadrul, tu eşti principala atracţie!

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de sacouri pe care să le poţi integra în ţinute office atractive, confortabile, elegante şi, totodată, senzuale.

 

Când ai nevoie de un sacou office?

Dacă ai lucrat vreodată într-un birou, ai participat la o întâlnire corporativă sau ai avut un interviu pentru un job, ai înţeles importanţa unui sacou office pe care să îl poţi purta în orice anotimp!

Ţinutele office necesită un echilibru perfect între profesionalism, confort şi stil şi poate fi dificil să le obţii. Cu un sacou office, însă, lucrurile se simplifică radical, acesta fiind piesa cea mai potrivită pentru a echilibra ţinuta, oricât ar fi de senzuală!

 

Ce este un sacou office?

Ţinuta office este un cod vestimentar formal pentru multe birouri şi evenimente corporative. Acestea impun un look profesional, rafinat şi sofisticat şi, totodată, trebuie să fie confortabile şi atrăgătoare.

Cu un sacou office femeile pot crea nenumărate ţinute potrivite pentru serviciu. Acesta se poate combina cu pantaloni, fuste sau rochii şi se poate purta în ţinute stratificate elegante potrivite pentru orice anotimp.

 

Sacoul business casual versus sacoul office formal

Ţinutele business casual sunt diferite de cele office formale, prin urmare este esenţial să ştii cum să faci diferenţa şi cum să le obţii. Businessul casual este un stil mai relaxat pentru ţinutele de birou şi se regăseşte la locurile de muncă moderne, sau se poate purta în zilele cu ţinuta liberă în birourile conservatoare.

Ţinutele office formale, însă, sunt mai sofisticate decât cele business casual şi sunt impuse în corporaţiile tradiţionale, întâlniri de afaceri şi prezentări pentru clienţi.

În magazinul nostru vei găsi sacouri office pe care le poţi încadra cu stil şi rafinament atât în ţinute business casual, cât şi în cele office formale şi, de fiecare dată, vei arăta impecabil!

 

Sacou office pentru birou

Când te îmbraci pentru a merge la birou este esenţial să te simţi confortabil pentru mai multe ore. Sacoul office este o piesă vestimentară versatila pe care o poţi asocia cu pantaloni, fuste sau rochii elegante în care te simţi bine şi te mişti uşor.

Cu un astfel de sacou nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu apariţia ta la birou - întotdeauna vei arăta impecabil şi vei respecta codul vestimentar de la locul de muncă.

 

Sacoul office pentru un interviu

Dacă urmează să susţii un interviu pentru un loc de muncă, un sacou office este o alegere inspirată pentru a crea o primă impresie favorabile. Proiectează-ţi un look rafinat şi inteligent şi alege o ţinută conservatoare, dar care să te avantajeze. Astfel, un sacou cu o cămaşă albă, pantaloni sau fusta şi pantofi cu toc va fi combinaţia perfectă! Nu uita de accesorii, dar alege bijuterii cât mai mici şi mai discrete şi o geantă de mână neagră, structurată. O altă idee ar fi să adaptezi look-ul de interviu cu locul de muncă pentru care ai aplicat.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos