• Sorteaza

28 produse gasite

Rochii de naşă

A fi rugată să fii naşă la nunta copilului unui prieten sau al unui membru al familiei este o onoare şi doar cine a trăit această experienţă o poate înţelege cu adevărat. Este un moment de fericire şi sărbătoare, iar tu ai un rol important la acest eveniment, de aceea este esenţial să fii cât mai frumoasă şi, totodată, să te simţi cât mai bine!

Prin urmare, dacă vrei ca totul să fie aşa cum trebuie, ai nevoie de o rochie de naşă potrivită! La Foggi poţi alege din numeroase modele superbe de rochii de naşă şi, dacă nu ştii exact ce ar fi mai potrivit pentru tine, te vom ajuta cu toate informaţiile şi sfaturile de care ai nevoie. Iată câteva direcţii!

 

Înainte de a cumpăra rochia, vorbeşte cu mireasa!

Din ce în ce mai multe nunţi au un protocol bine stabilit de mireasă. Prin urmare, înainte de a-ţi alege culoarea pentru rochia de mireasă, ar trebui să vorbeşti cu mireasa şi să te pui la curent cu tipul de nuntă pe care o doreşte. În acest mod poţi să fii sigură că nu vei eclipsa mireasa şi, totodată, că te vei încadra perfect în peisaj şi eveniment!

 

Alege lungimea rochiei

Indiferent de specificul nunţii, după ce a ales culoarea împreună cu mireasa, naşa poate să decidă singură lungimea rochiei. Majoritatea naşelor aleg rochiile lungi, precum Watch The Diva, Fame sau Princess Marmaid din colecţia Foggi. Dar naşa poate fi foarte elegantă şi cu o rochie midi precum Roaming Free, Night Dressy sau Watch The Queen tot din colecţia Foggi.

 

Nu pune mireasa în umbră!

Rolul naşei este foarte important la o nuntă, dar primul lucru pe care trebuie să îl aibă în vedere este să nu pună în umbră mireasa. Prin urmare, nu poţi alege culoarea alb pentru rochia de mireasă şi, totodată, rochia ta de naşă ar trebui să fie elegantă, dar şi discretă.

Pentru cununia religioasă, alege o rochie lungă elegantă şi clasică. Poţi să dai ţinutei un plus de rafinament cu o coafură specială care să se potrivească cu rochia, pantofi cu tocuri înalte şi o poşetă mică.

 

Fiecare nuntă este diferită şi fiecare naşă este unică! De aceea, la Foggi avem o colecţie diversificată cu rochii de naşă din care să poţi alege exact ceea ce îţi doreşti şi se potriveşte mai bine specificului nunţii. Desigur, aceasta trebuie să fie potrivită cu forma ta de corp şi, totodată, confortabilă. Numai aşa vei avea aspectul ideal pentru acest eveniment şi vei purta rochia perfectă!

 

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos