s xxl
s xxl

18 produse gasite

Indiferent de stilul tău, completează-ţi aspectul cu haine de calitate, lungi sau scurte şi rămâi mereu frumoasă şi atrăgătoare! Păstrază-ţi stilul şi treci peste vremea de tranziţie a primăverii cu suita noastră de geci de primăvară pentru damă! Aici vei găsi modele variate pentru a crea ţinute confortabile şi relaxate şi, totodată, pentru a face faţă cu succes oscilaţiilor de temperatură, ploilor şi vântului.

Acum, este momentul perfect să îţi revizuieşti ţinutele şi să te gândeşti serios la ce îţi lipseşte din garderoba de primăvară şi să începi achiziţiile. Alege clasicele care nu se demodează, versatile şi atemporale cum ar fi gecile din piele sau blugi şi cumpăra produse de calitate pe care să le poţi purta mai mulţi ani.

 

Alege o haină rezistentă la apă

Cu siguranţă îţi vei dori şi o haină uşoară care să te protejeze de ploi şi să te menţină uscată. Aceasta este ideală pentru trecerea de la iarnă la primăvară şi va da mult stil ţinutelor tale. Nelipsita de pe listele cu piese must have ale stiliştilor, este o piesă atemporală  pe care o vei putea purta mult timp la tranziţia dintre anotimpuri. Aceasta va oferi garderobei tale un plus de flexibilitate şi va arăta excelent purtată cu blugi sau când ieşi la plimbare prin natură.

 

Creează ţinute stratificate

Pentru a face faţă schimbărilor de temperatură specifice zilelor de primăvară, singura soluţie ar fi să ai în vedere ţinutele stratificate. Astfel, cu două sau chiar trei straturi, poţi fii sigură că te vei putea adapta rapid în orice situaţie.

Ultimul strat ar trebui să fie o geacă de primăvara care să te protejeze de cât şi de ploaie şi, totodată, să îţi ţină de cald. Dacă vei combina aceste straturi într-un mod armonios, poţi să fii sigură că ţinuta ta va fi reuşita şi că vei fii mereu încântătoare.

Alege întotdeauna produse de calitate, din materiale durabile şi uşor de întreţinut. Chiar dacă sunt puţin mai scumpe, le vei putea îmbrăca mai mulţi ani, ceea ce va fi un câştig pe termen lung.

 

Geaca de primăvară - cum o alegem?

Dacă nu ştii încă la ce ar trebui să fii atentă când achiziţionezi o geacă pentru primăvara, te putem ajuta cu câteva direcţionări:

l  Aceasta ar trebui să asigure stratul exterior al ţinutelor tale de primăvară şi să te protejeze de vânt, apă şi frig. Prin urmare, alege o haină care să întrunească aceste caracteristici şi, totodată, să se poate asorta la mai multe ţinute variate.

l  Ar trebui să alegi o haină pe care să o poţi purta cu pantaloni, dar şi cu fusta, cu pantofi, dar şi cu botine, la ţinute casual, dar şi office.

l  Caută piesele cu glugă detaşabilă şi buzunare pentru mâini, în culori care se armonizează bine cu anotimpul, dar şi cu restul pieselor vestimentare din garderoba ta.

 

Fii mereu frumoasă şi atrăgătoare, fă achiziţii inteligente şi investeşte în haine pe care să le poţi purta la ţinute variate şi care să îţi asigure căldura şi protecţia necesare în zilele schimbătoare ale primăverii.

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos