• Sorteaza

3 produse gasite

Actualizarea garderobei cu o jachetă nouă de blugi pentru primăvară sau toamnă, este întotdeauna o idee minunată! Cu o astfel de geacă nu ai cum să dai greş şi o vei putea purta mulţi ani la ţinute variate.

Versatile, de calitate, confortabile şi atemporale, gecile de blugi pentru damă sunt o achiziţie inspirată.

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele, în culori atractive şi cu croială modernă.

Dacă eşti în căutarea unei jachete care să dureze şi să îţi ofere mai mulţi ani de confort şi stil de neegalat, nu te poţi înşela cu denimul! Totuşi, pentru a putea profita din plin de avantajele acestei opţiuni populare, trebuie să alegi tipul potrivit de jachetă. Iată de ce poţi ţine cont.

 

Culoare

Unul dintre primele lucruri de luat în considerare când alegi o geacă din blugi este culoarea. Acestea nu sunt disponibile numai în albastru şi le vei găsi în multe alte culori - negru, alb, verde, galben, indigo, etc. Gândeşte-te când şi cum vei purta această jachetă şi alege culoarea cea mai versatilă şi mai potrivită stilului tău.

 

Denim sau amestecuri

Gândeşte-te dacă vrei ca geaca ta să fie confecţionată 100% din denim sau dintr-un amestec de materiale. Producătorii folosesc deseori mai multe materiale la confecţionarea gecilor din denim, iar acestea pot schimba caracteristicile jachetelor.

 

Fermoar sau nasturi

Închiderea în faţa a jachetei este esenţială dacă vei dori să îţi asigure căldura în zilele mai reci, motiv pentru care ar trebui să decizi dacă geaca ta din denim va avea fermoar sau nasturi în faţă. Această caracteristică simplă va influenţa stilul şi gradul de confort al jachetei. Cu toate acestea, cea mai bună alegere este cea care ţi se potriveşte. În vreme ce unele femei prefera nasturii care sunt mai eleganţi, altele sunt încântate de modelul cu fermoar care este mai uşor de utilizat.

 

Lungime

Cu toate că majoritatea gecilor din denim se opresc în talie, aceasta fiind lungimea standard pentru toate jachetele, vei găsi şi modele care ies din tipar.  Unele dintre acestea sunt mai scurte, în vreme ce altele sunt mai lungi.

Nu există o lungime unică pentru o jachetă din denim şi alegerea este condiţionată de preferinţele tale personale şi de modul în care intenţionezi să o porţi. Totuşi, lungimea este un aspect de care ar trebui să ţii cont când faci alegerea.

 

Design şi stil

Jachetele din denim se pot găsi în stiluri diferite, iar cel mai bun model este, din nou, cel care îţi place ţie! De asemenea, ar trebui să ţii cont de modul şi locul în care doreşti să o porţi. Dacă vei dori să o foloseşti zilnic la ţinute casual, ar trebui să optezi pentru un stil de bază care să se armonizeze cu stilul tău personal. Dar dacă vrei să ieşi din anonimat, poţi lua în considerare un stil mai îndrăzneţ.

 

Fii mereu frumoasă şi atrăgătoare, fă achiziţii inteligente şi investeşte în haine pe care să le poţi purta la ţinute variate şi care să îţi asigure confortul,  căldura şi protecţia necesare întreaga zi.

Dacă ai întrebări despre mărimi, livrare sau comenzi, nu ezita să ne suni!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos