s xxl
s xxl

6 produse gasite

Dacă eşti în căutarea unei oferte bune de salopete elegante pentru femei, descoperă gama largă de produse pe care le comercializăm şi alege modelul care ţi se potriveşte.

Salopetele sunt piese vestimentare moderne şi se pot purta în diverse ocazii. Le poţi găsi în modele perfecte pentru ţinute elegante de seară sau de ocazie şi poţi să fii sigură că vei atrage multe complimente.

 

Salopete elegante pentru minione

Salopeta ideală pentru femeile cu trunchiul şi picioarele scurte trebuie să aibă talia ridicată. În acest mod se îmbunătăţeşte considerabil proporţiile şi silueta va părea mai lungă.

Alegând mărimea adecvată se va crea o linie verticală neîntreruptă care favorizează femeile minione, făcându-le să pară mai înalte şi mai slabe. Este esenţial să se aleagă pantofi cu tocuri înalte. 

 

Alege salopetă în mărimea potrivită pentru tine!

Contrar aşteptărilor şi temerilor, dacă vrei să pari mai înaltă fără a depune prea mult efort, poartă o salopetă! Aceasta formează o linie verticală neîntreruptă care creează senzaţia de înălţime şi, dacă este purtată corect, va deveni imediat una dintre cele mai măgulitoare piese din garderobă.

Salopeta este piesa vestimentară perfectă pentru femeile cu talie lungă şi picioare scurte, dar, pentru a arăta bine şi a conferi o siluetă lungă şi slabă, trebuie să pice bine. Astfel, chiar dacă pantalonul este larg, dar partea de sus este mulată pe corp, efectul va fi cel dorit.

 

Alege salopeta în croiala potrivită pentru tine!

Lungimea sau croiala salopetei sunt esenţiale pentru a găsi potrivirea perfectă cu înălţimea. Pentru a stabili cât de lungă trebuie să fie ar trebui să ţii cont de câteva aspecte:

l  Unde o vei purta? - Dacă vrei să o îmbraci la o nuntă cu siguranţă că vei dori să porţi pantofi cu toc pentru a obţine un look elegant şi rafinat.

l  Vrei un look casual sau elegant? - Dacă eşti în căutarea unei ţinute casual de weekend, este recomandat să iei în considerare modelele decupate şi să le asortezi cu balerini sau sandale, iar dacă vrei un aspect elegant, alege o salopetă pe care să o porţi purta cu pantofi cu toc

l  Cu ce pantofi o vei purta? - Înălţimea tocurilor încălţămintei pe care o vei purta cu salopeta este esenţială pentru a obţine aspectul dorit.

 

Talia salopetei este foarte importantă

Linia taliei este foarte importantă când alegi o salopetă. Dacă eşti minionă, alege un model cu talia ridicată pentru a părea mai înaltă. Dacă ai silueta în formă de măr sau dreptunghi, este important să accesorizezi salopeta cu o centură sau o curea care să îţi definească talia.

 

Alege culorile şi imprimeurile potrivite

Pentru ca salopeta să arate bine şi să măgulească formele femeii, alegerea culorii potrivite este esenţială. Deoarece acoperă o parte mare din corp, femeile minione ar trebui să aleagă culorile solide şi mai închise, care creează iluzia înălţimii şi sunt extrem, de măgulitoare pentru ele.

De asemenea, culorile închise te vor face să pari mai subţire, fiind recomandate pentru femeile plinuţe.

Imprimeurile sunt recomandate femeilor înalte şi subţiri, dar dungile verticale sunt rezervate tot minionelor.

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos