55 produse gasite

Tendinţele se schimbă rapid şi nu este întotdeauna uşor să le adaptezi după formele corpului. Moda înseamnă însă să te simţi grozav în pantalonii pe care îi porţi şi, totodată, să fii frumoasă şi atrăgătoare.

În magazinul nostru vei găsi numeroase modele de pantaloni de damă, scurţi sau lungi, sport, office sau eleganţi, în culori şi materiale diverse. Alege ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine şi îţi avantajează formele.

 

Pantaloni drepţi

Acest tip de pantaloni arată bine pe orice tip de corp. Sunt caracterizaţi de lăţimea uniformă a croielii de la coapsă până la tiv, nici prea îngustă, dar nici prea largă. Aspectul este măgulitor este creat de linia dreaptă de-a lungul piciorului.

Camuflează şoldurile şi coapsele largi, slăbind silueta.

 

Pantaloni gaucho

Croiala gaucho a apărut în urmă cu câţiva ani şi încă este la modă. Se remarcă prin linia dreaptă, clasică, croiala largă şi lungimea până sub genunchi. Sunt alegerea ideală pentru vară şi se pot găsi în numeroase culori şi materiale, în stil casual sau elegant. De asemenea, în combinaţie cu colanţi şi cizme până la genunchi, se pot purta şi în lunile friguroase.

Dacă eşti înaltă şi ai picioarele lungi, pantalonii gaucho sunt perfecţi pentru tine. Dacă ai înălţimea media şi picioarele scurte, alege un model mai lung şi nu foarte larg.

 

Pantaloni cu tiv

Sunt genul de pantaloni drepţi, cu croială tradiţională în talie şi şolduri, uşor evazaţi către tiv. Partea de jos este special creată pentru a se potrivi deasupra cizmelor şi botinelor. În magazinul nostru vei găsi mai multe modele versatile care se pot purta cu orice tip de încălţăminte. Te fac să arăţi mai subţire, completează curbele şi se potrivesc de minune pentru orice tip de corp.

 

Pantaloni skinny

Arată minunat pe femeile cu o siluetă moderată, nici prea subţire, dar nici prea plinuţă. Nu contează dacă eşti înaltă sau minionă şi îi poţi purta la ţinute variate în ocazii diverse.

 

Pantalonii treisferturi

Sunt minunaţi pentru vara şi recomandaţi femeilor care nu se simt confortabil în pantaloni scurţi. Pentru a avea succes în ei, trebuie doar să găseşti lungimea potrivită tipului tău de corp. Dacă ai gambele mari, alege un model care se termină sub cea mai lată porţiune a gambei.

Dacă eşti minionă, pentru a nu reduce vizual şi mai mult din înălţime, alege un model cu croială dreaptă şi evită manşetele, buzunarele sau accentele decorative. Alege-i cât mai simpli.

Femeile înalte ar trebui să aleagă un model care se termină la jumătatea gambei, iar dacă ai picioarele şi gleznele subţiri, optează pentru o corială cât mai strânsă pe picior.

 

Pantalonii largi

Femeile înalte şi zvelte nu au probleme în a purta pantaloni largi, în vreme ce minionele ar trebui să îi evite. Aceştia sunt croiţi pentru a se potrivi strâns pe şolduri şi a cădea drept până la tiv, fără curburi. Dacă vei alege mărimea potrivită, vei obţine o siluetă lungă şi subţire.

 

Daă ai nevoie de mai multe informaţii despre mărimi, livrare sau comnezi, nu ezita să ne suni!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos