Weekend Sales
Weekend Sales

33 produse gasite

Pe langa sacoul clasic si geaca de piele, exista numeroase tipuri de jachete de dama ce pot fi purtate pentru a va sublinia stilul si personalitatea. Foggi va pune la dispozitie numeroase modele de jachete de dama potrivite sezonului cald. Cu ajutorul magazinului online Foggi, puteti gasi noi posibilitati de a va alege o imagine stilata, de a va exprima intr-o maniera diferita, dar eleganta in acelasi timp, intrucat asteptarile in materie vestimentara ale femeilor interesate de moda si-au gasit intotdeauna raspunsul in calitatea si originalitatea produselor oferite de Foggi. Intelegand cat de important este pentru o doamna si domnisoara ca tinuta acestora sa fie impecabila, potrivita stilului lor vestimentar si creata in concordanta cu tinutele vestimentare la moda in acest moment, designerii Foggi urmaresc cu atentie noile tendinte in materie de moda pentru a fi in permanenta la curent si a putea oferi doamnelor si domnisoarelor haine de cea mai buna calitate. Cele mai la moda jachete de dama oferite de Foggi au caracteristici precum :

  • Jachetele de dama Foggi care sunt produse din piele sintetica, in linii fine si stiluri versatile
  • Jachete de dama Foggi cu gulerul in forma de tunica, iar ca material folosit in producerea lor este bumbacul
  • Jachete de dama Foggi, create din bumbac elastic
  • Jachete de dama din jeans, materialul reprezentativ pentru brandul notoriu

In ideea de a facilita comunicarea dintre potentialii clienti si magazinul online Foggi, am creat un site usor de accesat si actualizat in permanenta. De asemenea, Foggi urmareste dezvoltarea gamei de produse, precum si imbunatatirea modelelor de imbracaminte pe care le creeaza pentru a putea astfel sa ofere doamnelor si domnisoarelor produsele vestimentare care sa se potriveasca cu stilul fiecareia. Jachetele de dama oferite de Foggi au marimi diferite, in functie de modelul ales. Foggi are ca sistem de notare al marimilor produselor cel universal, oferind astfel produse cu marimi cuprinse intre marimea XS si marimea L. De asemenea, magazinul online Foggi dispune si de o comanda prin care va puteti cauta mai usor jacheta dorita dupa codul potrivit.

Cum puteti comanda online jachete de dama marca Foggi?

Modalitatea prin care va puteti achizitiona propria jacheta de dama Foggi este una foarte simpla. Beneficiind de site-ul creat de Foggi special pentru dumneavoastra, puteti alege jacheta de dama dorita direct de pe site si, prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra de contact, comanda va fi inregistrata in sistemul magazinului si livrata in cel mai scurt timp posibil la adresa dumneavoastra. Pentru comenzile mai mari de 150 de lei, livrarea este gratuita, iar daca rochia de dama comandata nu se potriveste stilului dumneavoastra, puteti aplica comanda de retur gratuita, insa in termen de 10 zile din momentul sosirii comenzii. In ceea ce priveste modalitatea de plata a comenzii, puteti achita fie numerar, in momentul sosirii comenzii, fie cu cardul sau prin transfer bancar. Daca sunteti in cautarea unei jachete de dama ideala pentru dumneavoastra si care sa se potriveasca stilului vestimentar la moda, accesati site-ul magazinului online Foggi si bucurati-va de noua colectie.

  Produsul a fost adaugat in cos