s xxl
s xxl
  • Sorteaza

46 produse gasite

Rochii midi

Rochia midi se termină la jumătatea distanţei dintre genunchi şi gleznă şi poate fi purtată în cea mai mare parte a anului. Stilul rochiei midi pe care o vei purta depinde de eveniment şi de anotimp. Foggi vine cu o colecţie variat de rochii midi, încât să poţi alege exact ceea ce te avantajează.

 

Rochii midi de primăvară

Primăvara este momentul în care rochiile midi intră în scenă în forţă. Cu flori, cu buline, în culori pastelate atrăgătoare sau cu imprimeuri vii şi strălucitoare, toate sunt potrivite pentru primăvară.

Poţi alege din modele cu decolteuri generoase sau cu crăpături laterale şi asociază-le cu o jachetă uşoară pe care să te poţi baza dacă vremea se răcoreşte.  

 

Rochii midi de vară

De îndată ce vara îşi face simţită prezenţa, poţi începe să porţi rochii midi din materiale răcoroase şi în culori deschise. Te poţi orienta către alb sau crem, sau poţi merge către galben, verde, maro sau portocaliu. Rochiile midi de vară sunt cochete şi feminine şi expun mai mult din piele. Le poţi purta la plajă sau la cine romantice, dar şi la birou sau la o întâlnire cu prietenii.

Poart-o cu sandalele preferate, cu toc sau fără toc, cu o poşetă cochetă de mână, o pălărie şi ochelari de soare.

 

Rochii midi formale

Dacă trebuie să mergi la un eveniment formal care necesită o ţinută elegantă, poţi alege o rochi midi de lux. Ţesătura, designul şi stilul sunt diferite iar culorile mai deschise. Desigur, negru nu trebuie să lipsească. Pentru un eveniment formal ai nevoie de pantofi cu toc înalt eleganţi şi poţi alege un model pe negru, auriu sau argintiu, în funcţie şi de accesoriile pe care le vei purta.

 

Cum să alegi şi să porţi rochia midi

l  Pentru a avea un aspect armonios, selectează o rochie midi cu lungimea sub mijlocul gambei sau uşor deasupra, dar niciodată exact până la jumătate gambei care este partea cea mai groasă a piciorului.

l  Pentru a alungi picioarele şi a părea mai înaltă, poartă rochia midi cu sandale cât mai feminine, cu barete, şi evită modelele greoaie.

l  Alege o rochie midi dintr-o ţesătură uşoară care să nu îngreuneze silueta.

l  Defineşte-ţi talia cu o curea - rochia ta midi va arăta mult mai bine! Dacă vrei un aspect relaxat şi vesel de vară, poţi alege o rochie midi largă, dar pentru un eveniment formal este esenţial să porţi o curea sau o centură.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos