s xxl
s xxl
  • Sorteaza

22 produse gasite

Rochii lungi

Colecţia de rochii lungi de la Foggi este minunată pentru orice garderobă. Versatile, uşoare, drăguţe sau elegante, acestea îţi asigură ţinuta perfectă de zi sau de seară, fiind piese vestimentare valoroase în zilele toride de vară, dar şi în serile răcoroase.

Chiar dacă există de zeci de ani, rochiile lungi au devenit iconice abia în anii ‘70 când au fost puse în valoare de designeri renumiţi precum Dior. Astăzi, rochia maxi este nelipsită în prezentările de modă şi reprezintă o piesă vestimentară extrem de versatilă şi de confortabilă. Aceasta va rămâne întotdeauna la modă şi merită să facă parte din garderoba ta.

 

Rochii lungi de vară

La Foggi vei găsi câteva modele de rochii maxi, perfecte pentru vara. Poartă-le cu o pălărie drăguţă şi o pereche de sandale şi eşti pregătită pentru a face faţă chiar şi celei mai călduroase zile! Indiferent dacă vei alege modelul Pink Flowers Magic din vâscoză sau pe cel White Summer Elegance cu decolteu şi volănaşe, poţi să fii sigură că vei arăta fabulos şi cca vei atrage multe complimente!

 

Rochii lungi de zi

Alegerea ţinutei pentru zi ar trebui să fie un moment distractiv şi nu o bătaie de cap, iar acest lucru se poate asigura uşor dacă ai câteva rochii lungi de zi. Astfel vei putea alege modelul sau culoarea în funcţie de dispoziţie sau de ocazie, fiind uşor să creezi ţinuta potrivită. O rochie lungă te va face întotdeauna să arăţi superb şi va fi uşor să te îmbraci rapid, indiferent de ocazie. 

 

Rochii lungi de seară

În general, rochiile lung sunt suficient de versatile pentru a putea fi purtate ziua, dar şi seara, cu condiţia să alegi încălţămintea potrivită. Pentru o ţinută de seară o poţi asocia cu o pereche de pantofi sau de sandale elegante cu vârful ascuţit şi, desigur, cu un machiaj spectaculos şi bijuteriile adecvate.

Iar dacă este vorba despre un eveniment formal, la Foggi poţi găsi rochii lungi de seară extrem de elegante!

 

Rochii lungi de ocazie

Rochiile maxi elegante sunt piese vestimentare pe care le poţi purta pe tot parcursul anului la ocazii variate, aşa că merită să le ai în dulap. Alege întotdeauna rochii de calitate cu un design atemporal şi în culori care te avantajează şi nu uita să îţi completezi garderoba şi cu o rochie roşie lungă precum Unforgettable din colecţia Foggi Christmas Story, Red Queen Dress sau Queen New Dress din colecţia Foggi Daring.

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos