s xxl
s xxl
  • Sorteaza

50 produse gasite

Rochii de majorat

Ai ajuns la vârsta majoratului şi vrei să arăţi fabulos la petrecerea pe care părinţii o dau în cinstea ta? Ai nevoie de o rochie de majorat din colecţia Foggi şi de toate accesoriile potrivite cu aceasta.

Nu ştii cum ar trebui să o alegi? O soluţie ar fi să ţii cont de forma corpului!

 

Rochia de majorat pentru corpul în formă de clepsidră

Dacă ai talia bine definită, iar trunchiul şi şoldurile sunt aproape la fel de late, eşti norocoasă, pentru că te încadrezi în categoria fetelor cu corpul în formă de clepsidră şi poţi îmbrăca aproape orice tip de rochie îţi doreşti! Totuşi, profită de formele pe care le ai şi pune-le în evidenţă cu rochii de majorat care să îţi definească talia şi să păstreze un echilibru între partea de sus şi cea de jos.

 

Rochia de majorat pentru corpul în formă dreptunghiulară

Dacă talia ta nu este bine definită, iar umerii, bustul şi şoldurile sunt la fel de late, ai conformaţia dreptunghiulară, iar rochia ta de majorat trebuie să pună talia în evidenţă şi să dea volum atât în partea superioară, cât şi în cea inferioară. Cele mai bune rochii de majorat pentru această conformaţie sunt cele drapate cu talie definită şi fustă lungă, rochiile Empire, A line şi toate modelele cu fusta plină, volane şi falduri.

 

Rochia de majorat pentru corpul în formă de triunghi inversat

Talia mică, umerii şi bustul mai late decât şoldurile sunt specifice conformaţiei triunghiulare. De data aceasta ar trebui aleasă o rochie de majorat care adaugă volum în partea de jos şi distrage atentia de la umerii largi. De asemenea, cu o rochie de majorat în A line cu decolteu adânc, Empire sau cu talie înaltă şi jupoane vei arăta incredibil!

 

Rochia de majorat pentru corpul în formă de pară

În cazul în care trunchiul şi partea superioară a corpului sunt mai mici decât şoldurile, ai conformaţia de pară. Caută o rochie care atrage atenţia asupra umerilor şi a bustului şi diminuează formele din partea inferioară. Alege modelele cu talia bine definită şi ornamente strălucitoare în partea superioară.

 

Rochia de majorat pentru corpul în formă de măr

Dacă talia nu este deloc definită şi partea superioară a corpului pare mai lată decât şoldurile, ai conformaţia de măr şi nevoie de o rochie de majorat care să creeze iluzia unei talii subţiri şi să păstreze echilibrul între partea de sus şi cea de jos. Alege croiala Empire sau A-line şi modele cu blaturi cât mai simple cu decolteu adânc şi lat.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos