s xxl
s xxl

14 produse gasite

Cu geaca de iarnă potrivită vei face faţa mai uşor temperaturilor scăzute, rămânând elegantă şi atractivă. Poţi alege din mai multe modele pe care să le roteşti, sau poţi opta pentru un singur model pe care să îl porţi întreaga iarnă.

În magazinul nostru vei găsi mai multe tipuri de geci de iarna pentru damă, modele de calitate superioară, atractive şi moderne, care îţi vor completa armonios ţinutele de zi cu zi. Iată câteva sfaturi şi trucuri care te vor ajuta să faci alegerea cea mai potrivită.

 

Stabileşte de ce fel de geacă de iarnă ai nevoie

Există mai multe tipuri de geci de iarnă de damă şi, pentru a decide care este cea mai potrivită pentru tine, ar trebui să stabileşti la ce activităţi şi ţinute intenţionezi să o foloseşti. Astfel vei putea decide dacă ai nevoie de un model casual pentru ţinute de oraş, sau o jachetă de iarnă groasă, vătuită, pentru vremea friguroasă şi activităţi de durată în aer liber.

 

Geaca de iarnă casual pentru damă

Dacă ai nevoie de o jachetă de iarna pentru ţinute de oraş, alege un model simplu care să îţi asigure căldura şi, totodată, să aibă un design special conceput pentru mediul urban. Aceasta se distinge prin diverse stiluri şi croieli şi include caracteristici care vizează confortul, cum ar fi gluga mare cu garnitură de blană artificială sau buzunarele căptuşite pentru mâini.

Pentru că sunt destinate activităţilor intense, caracteristicile tehnice sunt mascate cu ornamente elegante. Geaca de iarnă casual oferă un grad crescut de căldură şi este special concepută pentru a face faţă condiţiilor de vreme extreme, fără a compromite stilul.

 

Cât de bine va face faţă intemperiilor?

Pentru a funcţiona bine în condiţii de vreme nefavorabile şi a face faţă iernilor reci şi ploioase, geaca de iarnă pentru damă ar trebui să aibă suprafaţa exterioară impermeabilă sau hidrofugă şi să te protejeze de intemperii. 

Astfel, dacă te confrunţi cu ierni umede, cu ninsori sau ploi abundente, cea mai bună opţiune este o geacă de iarnă cu strat exterior special tratat pentru a te proteja de intemperii.

 

Trebuie să păstreze căldura corporală

Când alegi o geacă de iarnă ar trebui să ai în vedere păstrarea cât mai bine a căldurii corpului şi, totodată, respirabilitatea. Unele geci au facilităţi reglabile care ajută la păstrarea căldurii, cum ar fi gluga care poate fi strânsă pe cap cu un şiret sau fermoare, manşetele reglabile, clapetele pentru vânt - toate sunt detalii menite să păstreze căldura dar şi să asigure un grad crescut de respirabilitate.

 

Alege un model cu buzunare

Indiferent dacă doreşti un model casual pentru ţinute de oraş sau unul pentru activităţi în aer liber, buzunarele sunt o necesitate. Dacă ai buzunare sigure suficient de mari, vei putea să îţi încălzeşti mâinile. Buzunarele interioare sunt ideale pentru a păstra obiectele personale de valoare, cum ar fi portofelul sau telefonul.

 

Pentru a obţine mai multe informaţii despre mărimi, livrare şi comenzi, nu ezita să ne contactezi telefonic sau să ne trimiţi un email!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos