s xxl
s xxl

4 produse gasite

Fustele casual sunt drăguţe şi confortabile şi vor da un plus de stil oricărei ţinute. Nu este dificil să le încorporezi în ţinutele de zi cu zi şi le poţi purta cu adidaşi, balerini sau pantofi fără toc, cizme, ghetuţe, tricouri, cămăşuţe, pulovere sau jachete.

În colecţia Foggi vei găsi mai multe modele de fuste casual pe care le poţi îmbrăca în orice anotimp şi în ţinute atrăgătoare.

 

De ce să alegi o fustă casual din colecţia Foggi?

Dacă te gândeşti să te îmbraci mai lejer nu trebuie să te opreşti la pantaloni, pentru că fustele casual din colecţia Foggi pot fi la fel de confortabile şi cochete. Trebuie doar să ştii cum să le combini cu alte piese vestimentare şi cum să îţi accesorizezi ţinuta.

Combina fusta cu topuri sau bluziţe casual, pantofi fără toc sau adidaşi şi ai obţinut imediat o ţinută confortabilă pentru o plimbare plăcută prin oraş.

 

Fusta blugi

Fustele din blugi sunt baza pentru numeroase ţinute atrăgătoare. Atemporale, rezistente şi versatile, acestea se pot purta ani la rând fără a se demoda sau uza.

Le poţi asocia cu un tricou sau o cămaşă, iar în zilele mai friguroase, cu o jachetă blugi. Vor arăta minunat cu adidaşi, dar şi cu pantofi casual.

 

Fusta conică în carouri

Cu o fustă conică cu talie înalta în carouri nu poţi să greşeşti! Va arăta minunat cu un tricou simplu, într-o culoarea solidă, cu adidaşi sau balerini. Cu o astfel de fustă ai asigurate mai multe ţinute confortabile, uşoare şi atrăgătoare pe care le poţi purta în fiecare zi.

 

Fusta conică animal print

Dacă vrei un look mai îndrăzneţ trebuie să încerci o fustă conică cu animal print! Se poate purta în orice moment al zilei şi, pentru că este uşor elastică, se va mula perfect pe silueta ta. Îţi va completa cu succes ţinutele chiar şi în zilele friguroase. O poţi asocia cu cizme înalte sau pantofi cu toc, cămăşi sau bluze într-o culoare solidă şi jachetă scurtă. Este o fustă casual versatilă care îţi va schimba imediat look-ul, aducându-i un plus de farmec şi senzualitate.

 

Fusta din fâş cu capse în faţă

Dacă vrei un un model senzaţional de fustă casual trebuie să încerci fusta matlasată din fâş cu capse în faţă! Simplă, versatilă, călduroasă şi confortabilă, aceasta va deveni rapid preferata ta în zilele mai reci. Asociaz-o cu o pereche de colanţi sau ciorapi groşi, ghetuţe, cizme înalte sau botine şi o jachetă până în talie şi ai asigurate mai multe ţinute călduroase şi incitante pentru toamnă sau iarnă.

 

Cum să porţi fusta casual

Ţinutele cu fusta arată întotdeauna superb, dar alegerea pieselor potrivite pentru a completa ţinuta te poate face să arăţi şi mai măgulitor. Combină fustele casual cu bluze sau jachete care îţi pun evidenţă talia sau o maschează, în funcţie de conformaţie. Acestea pot fi o nuanţă mai închisă sau o culoare contrastantă cu fusta.

 

Pentru a putea varia ţinutele, asigură-ţi mai multe modele de fuste casual din colecţia Foggi şi evită să porţi mai multe zile la rând acelaşi model. Experimentează diverse materiale, imprimeuri şi lungimi şi alege ceea ce te avantajează cel mai bine.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos