s xxl
s xxl
  • Sorteaza

67 produse gasite

1 din 2

Rochii nuntă damă

Dacă ai fost invitată la o nuntă, cu siguranţă ai nevoie de o rochie adecvată! La Foggi vei găsi numeroase modele de rochii de nuntă atrăgătoare şi la preţuri competitive şi, dacă nu ştii cum să o alegi pe cea potrivită, iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

 

Ţine cont de codul vestimentar de la nuntă, dar şi de locaţie

Se impune un cod formal, semiformal, casual sau este o petrecere costumată? Mireasa dă tonul, iar dorinţa ei trebuie luată în considerare înainte de a lua orice decizie. Prin urmare, află dacă există un anumit cod de culoare, model sau stil pentru nuntă la care urmează să mergi şi abia apoi alege rochia de nuntă potrivită. De asemenea, ţinuta ta ar trebui să fie corelată cu locaţia.

 

Verifică prognoza meteo din ziua nunţii

Înainte de a ieşi din casa asigură-te că ştii cum va fi vremea în ziua nunţii şi, dacă este cazul, pleacă pregătită pentru ploaie, zăpadă sau orice altceva mai este menţionat în prognoza meteo. Desigur, nu uita de vânt! Dacă porţi o rochie scurtă şi bate vântul, iar nunta se desfăşoară pe o terasă în aer liber, s-ar putea ca toată seara să fie compromisă.

 

În zilele reci alege o ţinută stratificată

Chiar dacă vei avea cea mai frumoasă rochie din lume, dacă vei tremura de frig întreaga petrecere, se poate spune că ţinuta ta nu a fost un succes. De aceea, dacă nunta are loc într-un anotimp friguros, nu ezita să iei cu tine un cardigan drăguţ, un şal elegant sau orice altă piesă vestimentară care să îţi ţină de cald şi să îţi completeze armonios ţinuta. De asemenea, asigură-te că rochia ta de nunta este suficient de lungă pentru a nu-ţi îngheţa picioarele.

 

Dacă nu eşti tu mireasa, nu purta o rochie albă

Poate că nu este prima dată când auzi acest lucru, dar trebuie amintit. Când mergi la o nuntă, dacă nu eşti mireasă, va trebui să eviţi să porţi o rochie albă! Poţi alege, însă, o rochie în culoarea şampaniei, crem sau chiar într-o nuanţă deschisă de auriu sau arămiu. Totuşi, în ziua de azi tot mai multe mirese renunţa la alb pentru ceva colorat, aşa că s-ar putea să poţi opta şi pentru alb!

 

Nu alege o ţinută epatantă

Paietele, imprimeurile animal şi alte modele epatante nu sunt ok pentru o rochi de nuntă elegantă şi rafinată. Accentul trebuie să fie pus pe rochia miresei şi nu pe rochiile invitatelor.

 

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos