• Sorteaza

19 produse gasite

Pentru majoritatea femeilor cămăşile sunt piese vestimentare esenţiale şi nu lipsesc din garderobă. Se pot purta în toate anotimpurile la numeroase ţinute şi ocazii, sunt versatile şi confortabile.

În colecţia Foggi de cămăşi de damă vei găsi mai multe modele atractive şi la preţuri foarte accesibile. Alege să îţi completezi garderoba cu câteva piese atractive şi elegante!

 

Dacă nu ştii ce model şi mărime ţi s-ar potrivi mai bine, ne poţi suna pentru a cere detalii. De asemenea, poţi ţine cont de sfaturile de mai jos.

 

Cămaşa de damă pentru un corp în formă de măr

Dacă cea mai mare parte a greutăţii este concentrată în jurul taliei este posibil să te încadrezi în categoria femeilor cu silueta în formă de măr. Pentru tine, cămăşile strânse pe corp nu sunt cea mai bună alegere. În schimb, modelele mai largi, care stau departe de corp şi se potrivesc bine în zona şoldurilor sunt cele mai potrivite.

Dacă vrei ceva mai special şi mai senzual, alege o cămaşă asimetrică. De asemenea, cămăşile cu deschidere în V la gât sau purtate descheiate la primii nasturi de sus tind să te avantajeze cel mai mult. 

 

Cămaşa de damă pentru un corp în formă dreptunghiulară

Majoritatea femeilor au şoldurile de aceeaşi lăţime cu umerii şi talia mai puţin definită. Dacă te regăseşti în această descriere este foarte posibil să te încadrezi în categoria celor cu silueta dreptunghiulară. De obicei, cămăşile îndrăzneţe care contrastează cu ceea ce porţi în partea inferioară vor arăta minunat pe tine. Acestea ajută la definirea taliei şi vor crea impresia de curburi în zona de mijloc.

Poţi alege din colecţia Foggi cămaşa de damă galbenă cu design special pentru mâneci. Poate fi purtată la ţinute office, la birou, cu o pereche de pantaloni office, sau la ţinute casual cu blugi lejeri pentru o ieşire de weekend.

 

Cămaşa de damă pentru un corp în formă de clepsidră
Dacă talia ta este fine definită, iar şoldurile şi bustul au aproape aceleaşi dimensiuni, sunt şanse mari să ai o siluetă în formă de clepsidră. Tu poţi purta orice tip de cămaşă, dar cele mulate, care accentuează curbele, vor arăta fascinant pe tine!

De asemenea, poţi alege cămăşile scurte care îţi lasa talia la vedere - le poţi purta la ţinute casual de zi cu zi, sau la petreceri.


Cămaşa de damă pentru un corp în formă de pară sau triunghi
Majoritatea femeilor care se încadrează în categoria celor cu silueta în formă de pară au umerii mai înguşti decât şoldurile. Pentru tine alegerea cămăşii potrivite este esenţială! Va trebui să pui accent pe partea superioară a corpului şi să alegi modelele care distrag atenţia de la şolduri şi fese. Caută cămăşi care să îţi lărgească umerii şi să îţi accentueze talia şi alege modele cât mai viu colorate.

În colecţia Foggi de cămăşi de damă vei găsi multe modele care să îţi pună în valoare zonele care te avantajează şi să creeze o siluetă de invidiat. Le poţi purta la ţinute diverse, business sau casual şi poţi fi sigură că vei arăta de fiecare dată extrem de atrăgător.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos