• Sorteaza

111 produse gasite

1 din 2

Rochii de ocazie

Chiar dacă o rochie clasică poate fi purtată la orice eveniment, când eşti invitată la o ocazie specială ai nevoie de o rochie specială! Aici intră în scena colecţia de rochii de ocazii oferite de Foggi.

 

Ce sunt rochiile de ocazie?

Ca orice femeie, cu siguranţă ai o rochie preferată pentru orice eveniment. Sigur există acea rochie neagră pe care o preferi la întâlnirile romantice, sau o rochie diafană de primăvară şi una răcoroasă pentru serile caniculare ale verii. Acestea însă nu sunt rochii de ocazie.

Rochiile de ocazie sunt cele special cumpărate şi rezervate pentru anumite evenimente. Uneori sunt purtate o singură dată pe an şi se diferenţiază radical de toate celelalte modele de rochii din garderoba ta prin design, ţesătură, alura perfectă care îţi pune în evidenţă silueta, culoare sau alte caracteristici.

Pur şi simplu, rochia de ocazie este rochia pe care o scoţi din dulap atunci când trebuie să porţi ceva superb care să atragă toate privirile! Este rochia demnă de covorul roşu!

 

La ce ocazii poţi purta o astfel de rochie?

Orice eveniment care are o anumită gravitate sau importanţa poate fi o ocazie pentru a purta această rochie. Adevărul este ca o vei putea purta în multe situaţii şi că este ideală pentru nunţi, petreceri de cocktail, baluri, o cină într-o seară romantică, aniversări de nuntă sau absolviri.

Rochia de ocazie nu are legătură cu evenimentul, cât cu modul în care priveşti tu acea petrecere! Pentru multe femei, o ieşire cu soţul în oraş pentru a servi cina într-un restaurant elegant, poate fi o ocazie specială şi merită o rochie adecvată! Pentru altele, ar putea fi o petrecere ocazională cum ar fi deschiderea unei galerii de artă sau o gală. 

 

Cum să alegi rochia de ocazie potrivită pentru tine?

Pe lângă faptul că trebuie să fie măsura ta, rochia de ocazie ar trebui aleasa în concordanţă cu forma de corp:

l  Rochia de ocazie pentru corpul în formă de măr - trebuie să evidenţieze partea superioară, să definească bine talia şi să adauge un plus de volum sub talie.

l  Rochia de ocazie pentru corpul în formă de clepsidra - ar trebui să fie cât mai bine mulată şi să pună în evidenţă formele;

l  Rochia de ocazie pentru corpul în formă de pară - ar trebui să adauge volum deasupra taliei.

 

Indiferent de ocazie, dacă vrei să arăţi cât mai bine ai nevoie de o rochie specială şi o poţi găsi la Foggi!

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos