s xxl
s xxl
  • Sorteaza

97 produse gasite

1 din 2

Rochii party

Dacă nu ştii de unde să începi, alegerea rochiei potrivite pentru o petrecere poate fi o sarcină descurajantă şi copleşitoare. La Foggi vei găsi mai multe modele de rochii party atrăgătoare şi, dacă nu ştii ce ar trebui să alegi, iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

 

De ce trebuie să ţii cont când alegi o rochie party?

În primul rând de tipul petrecerii, apoi de nuanţa pielii şi forma corpului. Astfel vei putea alege culoarea, designul, decolteul şi lungimea potrivită şi, totodată, vei arăta fantastic. De asemenea, ar fi minunat să fie o rochie versatilă pe care să o poţi purta şi în alte ocazii şi care să aibă un preţ rezonabil. Ţinând cont de aceste aspecte, ai şanse mari să găseşti în colecţia Foggi exact ceea ce ai nevoie!

 

Codul vestimentar al petrecerii

Formalitatea şi tipul petrecerii sunt primele lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare când alegi o rochie de party. Din fericire, femeile au mai multă flexibilitate în alegerea rochiei potrivite decât bărbaţii, chiar dacă evenimentul este formal. Totuşi, ar trebui să ţină cont de lungimea, culoarea şi materialul din care este confecţionată rochia.

Astfel, dacă la un eveniment foarte formal se cere o rochie de party lungă, la un eveniment casual se poate purta şi o rochie până la genunchi, în vreme ce rochia de cocktail se încadrează undeva la mijloc, fiind ideală pentru evenimentele semiformale.

 

Culoarea rochiei party

Culorile închise şi solide sunt ideale pentru o petrecere de seară, în vreme ce imprimeurile sunt mai casual. Pentru a avea o rochie care să se potrivească la diverse tipuri de evenimente, alege o culoarea neutră, cum ar fi maro sau gri. Desigur, cea mai versatila rochie party este cea neagră, aceasta fiind suficient de formală şi chic pentru majoritatea evenimentelor.

 

Materialul

Ţesăturile precum bumbacul sau denimul sunt casual şi nu se potrivesc pentru evenimentele semiformale sau o petrecere de cocktail. În general, rochiile party formale sunt din mătase, satin sau ţesături sintetice lucioase şi atrăgătoare.

 

Alege culoarea rochiei în concordanţă cu tonul pielii

Dacă ai pielea în tonuri calde, vei arăta superb cu o rochie party în culori pământii, galbenă, roşie sau maro, iar dacă ai pielea în tonuri reci, alege o rochie albastră, verde sau violet. Dacă tonul pielii tale este neutru, sunt sute de nuanţe din care să alegi atunci când cauţi o rochie de party!

 

 

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos