• Sorteaza

5 produse gasite

Fustele sunt piese vestimentare feminine, elegante şi atractive şi se pot găsi în colecţia Foggi în numeroase modele, stiluri, materiale sau culori. Astfel vei avea de unde să alegi ceea ce te avantajează cel mai bine şi să îţi completezi ţinutele cu stil, rafinament şi elegantă.

 

Vom vedea cum ar trebui să alegi fusta în funcţie de conformaţie.

 

Fusta pentru femeile cu silueta clepsidră

Dacă ştii că ai conformaţia în foma de clepsidra, ar trebui să profiţi de acest avantaj şi să îţi pui silueta în valoare cu o fustă creion. Aceasta se mulează perfect pe corpul tău şi îţi va evidenţia şi măguli formele.

Femeile cu silueta în formă de clepsidra ar trebui să aleagă fuste în culori solide. Acestea vor pune formele în valoare fără a distrage atenţia prin imprimeuri şi culori intense.

 

Fusta pentru femeile subţiri şi drepte

Dacă ai silueta subţire şi dreapta, fustele cu croială A-line sunt extrem de potrivite pentru tine. Acestea au volum şi creează iluzia curbelor senzuale. Experimentează mai multe lungimi pentru a găsi ceea ce te avantajează cel mai bine.

Alege ţesături uşoare precum dantela sau mătasea care să nu se lipească de corp. Acestea au volum şi fac şoldurile să pară mai mari. De asemenea, poţi încerca şi fuste din bumbac sau din tricot.

 

Fusta pentru silueta pară

Dacă ai silueta în formă de pară, încearcă o fustă A-line de lungime medie pentru că îţi pune în evidenţă talia şi îţi maschează şoldurile care vor părea mai mici. Cu cât va fi mai lungă, cu atât silueta ta va părea mai subţire. Alege un model care ajunge până peste genunchi.

Alege culori închise pentru a echilibra partea inferioară cu cea superioară a corpului şi a face şoldurile să pară mai înguste.

 

Fusta pentru silueta măr

Femeile cu silueta în formă de măr ar trebui să opteze pentru o fustă cu talie înalta cu volane. Aceasta marchează partea cea mai îngustă a trunchiului şi creează efectul de slăbire, iar volanul maschează zona abdominală. Dacă ai picioarele lungi şi subţiri şi nu vrei să atragi atenţia supra lor, alege un model mai scurt.

Alege materiale pline şi grele care să se înfăşoare în jurul corpului şiş a creeze efectul de clepsidră. Te poţi orienta către blugi, satin sau flanela. Pentru a spori feminitatea ţinutei, alege modele cu accesorii strălucitoare în culori atrăgătoare.

 

Cum să accesorizezi o fustă în funcţie de silueta

Dacă ştii că ai silueta subţire, poartă o centură în jurul taliei pentru că va crea senzaţia de curbe. Pentru silueta măr sau pară, alege o cămaşă sau un top colorat care să creeze echilibru între partea inferioară şi cea superioară a corpului.

Dacă ai şoldurile înguste, apelează la bijuterii groase care vor adăuga greutate corpului tău. Poartă un colier cu mărgele supradimensionate, un colier îndrăzneţ sau cercei voluminoşi.

Dacă ai formă de pară, nu ezita să porţi fusta cu un cardigan. Acesta este piesa excelentă pentru a echilibra silueta. Dacă este prea cald pentru un cardigan, alege o vestă lungă.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos