Pulovere Dama

Pulovere Dama de la Foggi

  • Sorteaza
21 produse gasite

21 produse gasite

Pulovere Dama la preturi bune

Colecţia Foggi de pulovere te va impresiona prin croiala modernă şi senzuală, versatilitate şi variaţia de culori din care poţi alege! Decolteul, lungimea, volumul şi materialul determină stilul puloverelor şi dictează aspectul general.

Alegând o piesă din această colecţie, poţi să fii sigură că nu porţi un pulover obişnuit şi că vei atrage numeroase priviri admirative.

 

Cum alegi puloverul potrivit?

De îndată ce sezonul rece începe oficial, s-ar putea să crezi vei avea nevoie de haine groase şi voluminoase, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat! În colecţia noastră de pulovere de damă vei găsi multe modele uşoare, confortabile şi atrăgătoare pe care le poţi purta pe sub jachete sau haine mai groase, în ţinute variate.

Aici nu există pulovere urâte şi vei dori să ai cât mai multe piese pe care să le alternezi!

 

Ţine cont de look

Când cumperi un pulover gândeşte-te la ţinuta pe care o vei realiza. Astfel, dacă vrei să porţi cizme înalte cu o fustă până deasupra genunchiului şi vrei o ţinută stratificată, poţi alege un pulover cu mâneci lungi până în talie şi un blazer, sau poţi opta pentru un model lung care nu depăşeşte lungimea fustei şi o centură elegantă pentru a echilibra ţinuta.

 

Decolteu, lungime, lărgime şi material

La achiziţionarea unui pulover trebuie să iei în considerare decolteul, lungimea, lărgimea şi materialul pentru că toate au un impact semnificativ asupra aspectului şi funcţionalităţii ţinutei.

l  Decolteul trebuie să te avantajeze. Dacă vrei ceva mai călduros, alege puloverele pe gât. Pentru un look elegant alege decolteul în V sau la baza gâtului, iar pentru un aspect modern alege un pulover decupat pe umeri.

l  Lungimea puloverului este un factor important în completarea ţinutei şi ar trebui să se armonizeze cu fusta sau pantalonii care completează ţinuta.

l  Lărgimea sau volumul puloverului este cea care schimbă radical aspectul unei ţinute. Alege un model larg pentru o ţinută relaxată, casual, şi vei beneficia de libertate de mişcare. Dacă vrei un aspect clasic şi bine structurat, alege un pulover mulat.

l  Materialul poate fi variat - poliesten, elastan, inserţii dantelă, inserţii imitaţie piele

 

Pulovere cu decolteu V

Acesta este cel mai flatant şi stilat tip de pulover de damă. Forma anchiorului alungeşte în mod natural silueta. Poţi alege o nuanţă neutră sau o culoare luminoasă care să învioreze ţinuta. Este piesa vestimentară ideală pentru colanţi sau blugi şi cizme înalte.

 

Pulovere cu decolteu rotund la baza gâtului

Este modelul clasic de pulover de iarnă şi extrem de măgulitor pentru femeile cu gâtul lung. Poartă-l peste o cămaşă, cu blugi, botine şi ochelari de soare şi vei atrage multe priviri şi aprecieri admirative.

 

Pulovere pe gât

Sunt piese grozave pentru ţinute stratificate de iarnă. Poartă-le pe sub alte pulovere, sacou sau jachete, cu pantaloni sau fuste şi, de fiecare dată vei fi elegantă şi atractivă.

 

Pulover barcă sau decupat pe umeri

Aceste modele de pulovere sunt deosebit de măgulitoare pentru femeile cu silueta pară pentru că echilibrează lăţimea şoldurilor. Alege un model cu inserţii de dantelă sau piele ecologică, decupat în spate sau pe umeri şi poţi să fii sigură că nu vei trece neobservată!

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos