• Sorteaza

9 produse gasite

Blazerele sunt piese de bază în garderoba oricărei femei. Acestea asigură o modalitate simplă de a completa cu stil ţinuta casual sau office, cu pantaloni skinny şi un tricou alb, cu blugi şi cămaşa, cu pantofi cu toc sau adidaşi şi multe alte combinaţii.

Pentru a arăta cât mai bine şi a-ţi fi puse formele în valoare este important să alegi modelul, culoarea şi măsură potrivită. În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de sacouri şi blazere de damă de calitate, la preţuri foarte atractive!

 

Sacouri şi Blazere - piese versatile şi atractive

Un blazer bine ales ar trebui să existe în garderoba oricărei femei. Este o piesă vestimentară foarte versatilă care se poate purta la ţinute casual, cu o rochie într-o zi mai răcoroasă de vară sau la serviciu într-o ţinută office. Oricare ar fi ocazia, cu siguranţă există in magazinul nostru un blazer care să completeze într-un mod inspirat ţinuta ta.

 

Cum alegi blazerul potrivit?

Sacourile sau blazerele se pot asorta cu pantaloni, fuste sau rochii, în ţinute variate, casual, elegante sau office. Secretul consta în alegerea materialului şi a culorii potrivite şi să te asiguri că este măsura de care ai nevoie.

Blazerele din materiale uşoare, în culori deschise, sunt ideale pentru zilele de vară, iar cele groase, în culori închise, se potrivesc mai bine pentru ţinutele office. Ţesătura şi culoarea sunt esenţiale pentru a stabili ocazia la care îl vei purta, iar în magazinul nostru ai numeroase variante din care poţi alege.

 

Sacoul - piesa ideală pentru ţinute stratificate

Sacoul este haina perfectă pentru ţinutele stratificate necesare în anotimpurile de tranziţie cu oscilaţii mari de temperatură, adică toamna şi primăvara. Se poate purta singur, ca strat exterior sau strat interior, peste cămaşă, rochie sau pulover şi de fiecare dată va funcţiona perfect. Alegerea depinde doar de vreme şi ocazie.

 

Cum poţi purta un blazer?

Blazerul poate fi purtat în nenumărate combinaţii şi depinde numai de imaginaţia şi creativitatea ta să le găseşti. Iată câteva sugestii:

l  Asociază-l cu blugi pentru a da o notă elegantă unui look casual;

l  Poartă-l cu pantaloni albi sau închişi la culoare pentru un aspect office casual;

l  Poartă-l cu pantofi cu toc pentru o notă elegantă şi cu adidaşi sau pantofi fără toc pentru o ţinută lejeră;

l  Adaugă accesorii inspirate precum poşeta şi bijuteriile pentru a completa cu stil ţinutele tale.

 

Prin ce se remarcă un blazer?

Nicio altă piese vestimentară nu este mai versatilă şi mai măgulitoare decât un blazer clasic. Special conceput pentru a asigura libertate de mişcare, dar şi pentru a se cambra cât mai bine pe corp, acesta arată deopotrivă profesional şi senzual.

Este de ajuns să schimbi pantalonii şi pantofii şi, cu acelaşi blazer şi în numai câteva minute, poţi trece de la un look casual la unul elegant.

 

Cum ştii că blazerul este măsura ta?

l  Stă bine pe umeri, fără a fi fix.

l  Mânecile nu trec de degetul mare atunci când ţii braţele drepte, ridicate în faţă.

l  Îl poţi încheia şi descheia fără a trage de el şi îşi păstrează forma cambrată pe corp şi când este purtat deschis.

Descarca fotografia
  Produsul a fost adaugat in cos